Sezona iyi başlayacaklar

Sezona iyi başlayacaklar

TM KIRIKKALESPOR ÇALIŞMALARINA ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

TM KIRIKKALESPOR ÇALIŞMALARINA ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Sezona iyi başlayacaklar

Türk Metal Kırıkkalespor´un Büyük Anadolu Otel´de yaptığı kampta sezon hazırlıklarına devam eden Türk Metal Kırıkkalespor futbolcuları yoğun olarak antrenman yapıyor.

HEDEF YENİDEN 3´ÜNCÜ LİG

Geçtiğimiz sezonu Büyük Anadolu Otel´de kalarak ve maçları Başpınar Stadında oynayan TM Kırıkkalespor, bu sezon hem Kırıkkale´de kalacak hem de Fikret Karabudak Stadında oynamak için girişimlerde bulundu.  Oyuncuların bu kamp döneminde gösterdiği performanslarından memnun olan Kulüp Başkanı Zekayi Tufan, ?Sezona iyi bir başlangıç yapmak için ve sezonu şampiyon tamamlayım tekrar 3´üncü ligde mücadele etmek istiyoruz. Bunun için ise Teknik Direktörümüz Nihat Baran´ın talimatları doğrultusunda çalışmalar yaptık? dedi.

GÜNDE İKİ ANTRENMAN

Bölgesel Amatör Lig´de mücadele edecek olan Türk Metal Kırıkkalespor, sezon hazırlıklarına Büyük Anadolu Otel´de yaptığı günde iki antrenman ile devam ediyor. Kamp döneminin ilk etabı olan Büyük Anadolu Otel´deki çalışmalarda futbolcuların gösterdiği performans hem yönetimi hem de teknik heyeti memnun ediyor. Yaptığı iç ve dış transferlerle Bölgesel Amatör Kümede şampiyonluk adayları arasında gösterilen TM Kırıkkalespor, sezonun ikinci kampında Kırıkkale´ye gelecek. Daha sonra ise Kızılcahamam´da kampa girecek.

ŞAMPİYON OLARAK BİTİRECEĞİZ

Başkan Tufan, ?Oyuncularımızla görüşmeler yaptık. Taraftarlarımızın bizden istekleri vardı. Bunların başında Kırıkkale´de kalmak ve Fikret Karabudak Stadında maçlarımızı oynamak için. Gerekli çalışmalarımızı yaptık ve isteklerin yüzde 90´ını gerçekleştirdik. Şehirle takım bir bütün olmalı. Bunun için de girişimlerimiz var. İnşallah sezona iyi başlayıp şampiyon olarak bitireceğiz? dedi.

PERFORMANSLARDAN MEMNUNUM

Oyuncularla tek tek ilgilenen Teknik Direktör Nihat Baran ise yaptığı değerlendirmede, ?Oyuncularımızla sezon sonu şampiyon olmak için bir anlaşma yaptık. Şu an gösterilen performanstan oldukça memnunum. Günde çift antrenman yapıyoruz. Sıkı çalışıyoruz. İnşallah bu çalışmalarımızın meyvesini sezon sonu şampiyon olarak alacağız. Kampımızın buradaki kısmını bitirip, Kırıkkale´ye geleceğiz. Bir süre Kırıkkale´de antrenman yapıp kampımızın üçüncü kısmını gerçekleştireceğiz? dedi.

İYİ BİR UYUM İÇERİSİNDEYİZ

Takımın tecrübeli ismi ve kaptanı Uğur Kütük ise yaptığı konuşmada, ?Takım arkadaşlarım, teknik heyet ve yönetim iyi bir uyum içerisindeyiz. Biz oyuncular olarak kendi aramızda birbirimize sözler verdik. Yaptığımız antrenmanlarla sezon içerisindeki performansımızı en yüksek seviyeye çıkarıp tekrar 3´üncü ligde mücadele etmek istiyoruz. Taraftarlarımız bizi burada da yalnız bırakmıyorlar hepsine teşekkür ederim. Hep birlikte hareket ederek şampiyonluğu alacağız? şeklinde konuştu.

HABER MERKEZİ



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ