Şevval Başkan, Saygılı Başkana teşekkür etti

Şevval Başkan, Saygılı Başkana teşekkür etti

MÜDÜRLERE TALİMAT VERDİ

Şevval Başkan, Saygılı Başkana teşekkür etti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Yıldırım Beyazıt Ortaokulu öğrencisi Şevval Dönmez gelenek olduğu üzere kısa süreliğine Belediye Başkanı oldu. Bayan başkan Şevval birim müdürlerinden bilgi aldı. Bu arada parkların güzel olmasından dolayı gerçek başkana teşekkür etti.

MÜDÜRLERE TALİMAT VERDİ  

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle her yıl geleneksel olarak düzenlenen makama teslimi töreni Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´nın makamında gerçekleştirildi. Yıldırım Beyazıt Ortaokulu öğrencisi Şevval Dönmez bir süreliğine Belediye Başkanı olarak görev yaptı. Belediye Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürlülerinin hazır bulunduğu makam teslim töreninde Küçük Başkan Şevval, birim müdürlerine konularıyla ilgili talimatlar verdi.

GERÇEK BAŞKANA TEŞEKKÜR ETTİ  

Birim müdürlerinden çalışmaları hakkında bilgi isteyen Başkan Şevval Dönmez, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ile de sohbet etti. Kırıkkale genelinde Parkların oldukça güzel olduğunu ifade eden Başkan Şevval bu konu ile alakalı olarak gerçek Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´ya teşekkür etti. Belediye Başkanı Saygılı bu özel gün ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, geleceğin teminatı olan çocuklarımızın iyi yetiştirmenin en asli görev olduğunu kaydetti. Belediye Başkanı Saygılı küçük Başkan Şevval Dönmez´e bundan sonraki hayatında başarılar diledi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ