Sevinç ve gururla kutluyoruz

Sevinç ve gururla kutluyoruz

BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

Sevinç ve gururla kutluyoruz

Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 92. Yıl dönümü nedeniyle bir açıklama yaptı. Akçay, ?Bugün, Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 92. yıldönümünü büyük bir sevinç ve gururla kutlamanın heyecanını yaşıyoruz.Milletçe duygu birliğimizin büyük bir coşkuyla tezahür ettiği bugün, Cumhuriyetimiz için her geçen gün daha da güçlendirerekTürkiye´yi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün işaret ettiği muasır medeniyetlerin ötesine taşımaya kararlıyız.? ifadelerine yer verdi.

REFAH İHRAÇ EDEN BİR ÜLKE

Akçay yaptığı açıklamada, ?Cumhuriyetimizin kuruluş ideali olan bu hedefe bugün çok daha yakınız. Cumhuriyetimizi bütün değer ve kurumlarıyla özümseyen aziz milletimiz, birik ve beraberlik içerisinde,Türkiye´yi çağdaş dünya devletleri içinde hak ettiği saygın konuma yükseltmek için gerekli olan iradeyi her zaman ortaya koymuştur.Etrafımızda yaşanan bütün olumsuz gelişmelere rağmen Türkiye Cumhuriyeti bugün, demokratik gelişme ve ekonomik kalkınmasını birlikte sağlayarak bölgesine istikrar ve refah ihraç eden bir ülke haline gelmiştir.Bunda, son yıllarda yakaladığımız siyasi ve ekonomik istikrarın, tam bir hukuk devleti olma yolunda atılan köklü adımların da büyük payı vardır.? dedi.

BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

Akçay, ?Milletçe, bu güven ve istikrar ortamını koruyarak birlik ve bütünlüğümüze, demokrasimize, barışımıza, kardeşliğimize sahip çıkmaya, Cumhuriyetimizin temel değerlerini her türlü sosyal ve siyasi tartışmanın üzerinde tutmaya devam edeceğiz.İnanıyorum ki bundan sonra da, Cumhuriyetimizin çağdaşlaşma hedefleri doğrultusunda çok daha büyük mesafeler kat edecek, çok daha büyük başarılarla Cumhuriyetimizi taçlandıracağız.Bizi aydınlık geleceğimize taşıyan bu inançla, Cumhuriyetimizin 92. kuruluş yıldönümünü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutluyorum. Bu anlamlı günde, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarını, eşsiz fedakârlıklarıyla milletimizin gönlünde ölümsüzleşen bütün şehit ve gazilerimizi rahmetle, şükranla anıyor, tüm vatandaşlarımı sevgiyle selamlıyorum.? dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ