SEVİLEN FORMAT YENİDEN YAYINDA

SEVİLEN FORMAT YENİDEN YAYINDA

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz Belediye’nin youtube kanalında yayınlanan “Başkana Randevusuz Sorular” programında Kırıkkale ve Yahşihan halkının sorularını yanıtlamaya devam ediyor.

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz Belediye’nin youtube kanalında yayınlanan ve bir süredir ara verdiği “Başkana Randevusuz Sorular” programını yoğun istek üzerine yeniden yayınlıyor. Kırıkkale ve Yahşihan halkının sorularını yanıtladığı program haftanın her cumartesi günü sosyal medya hesaplarından vatandaşlarla buluşuyor.

Gerek siyasi gerekse ilçe sorunlarıyla alakalı merak edilenlerin yazılı ve video görüntülü olarak sorulduğu programda Başkan Türkyılmaz vatandaşları cevaplarıyla bilgilendiriyor. Program öncesinde vatandaşların soruları sosyal medyadan ve saha röportajlarından toplanıp çekim günü Türkyılmaz’a sunuluyor. Video kayıtları esnasında sorularla karşılaşan Türkyılmaz rastgele seçtiği soruları cevaplandırıyor.

Geçmiş dönemlerde 18 bölüm çekilen programın yoğun istek üzerine yeniden yayınlanması vatandaşların memnuniyetini kazandı.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız