Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

BAŞKAN SAYGILI, ÇİFTLERE BÜYÜK MUTLULUK YAŞATTI

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

Kırıkkale'de 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla nikâh kıydıran 14 çiftten ikisi Başkan Saygılı’nın sürpriziyle mutluluklarını ikiye katladılar. Mesaisinden kısa bir süre fedakârlık eden Kırıkkale belediye Başkanı Mehmet Saygılı, nikâh salonuna giderek o saatte randevusu olan iki çiftin nikâhını kıydı.

Sürpriz karşısında yaşadıkları mutluluğu ve heyecanı ömür boyunca unutmayacaklarını ifade eden Melike Hatun Çiftçi-İsa Yayla ve Şerife Nur Torun-Mikail Demir isimli çiftler Başkan Saygılı’ya bu güzel sürprizden dolayı teşekkür ettiler.

Genç çiftlere mutluluk dilemek için onlarla bir araya geldiklerini ve nikâhlarını kıydıklarını ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, "Kutsal yuvalarının adımını kısmetli bir şekilde attılar. Bundan sonraki hayatları da böyle kısmetli bir şekilde devam eder inşallah. Benim onlara tavsiyem, anne ve babalarını başlarının üzerinde taşısınlar ama aralarına almasınlar. Aileleri, vatanımız ve milletimiz için inşallah hayırlı evlatları olsun" diye konuştu.

Şerife Nur Demir de Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'ya nikâhlarını kıydığı için teşekkür ederek, kendilerinin şehir dışından geldiklerini ve çok mutlu olduklarını söyledi. Mikail Demir ise çok mutlu olduklarını belirterek, Allah'tan herkes için mutluluk diledi.



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım