Sevgililer Günü piyasaları hareketlendirdi

Sevgililer Günü piyasaları hareketlendirdi

14 Şubat Sevgililer Günü`ne hazırlanan çiçekçileri piyasalarda yaşanılan sıkıntılar olumsuz etkiledi 15 yıl çiçekçilik yapan Buse Çiçekçilik işletme sahibi Mustafa Demirel ?14 Şubat Sevgililer Günü için küçükte olsa bir hediye alın? dedi.

HAZIRLIKLAR 14 ŞUBAT İÇİN

Piyasalar tüm hazırlıklarını ?14 Şubat Sevgililer Günü? için yapmaya başladı. Vitrinlerini, dükkânlarının içini süsleyen ve oldukça çekici fiyatlarla satışa sunulan hediyeler arasında güller farklı bir yer tutuyor. Şimdilik ilgi görmese de Sevgililer Gününün en ilgi çekici hediyeleri arasında yerini alan güller alıcılarını beklemeye başladı.

İŞ DARALMASI YAŞANIYOR

Her yıl çok sayıda çiçek ve hediyelik eşya yaptırmak için sipariş alırken, bu yıl bir sevgililer günü için sipariş almadıklarını belirten Demirel, Sevgililer Günü çiçek ve hediyelik eşya satışı yükselir diye yüklü miktarda çiçek aldık. Aldığımız çiçeklerin elimizde kalmasından korkuyoruz. Bizlerde bu özel günlerde işlerimizin açılması için çeşitli promosyonlar yapıyoruz. 14 Şubat Sevgililer Günü için gülü seven dikenine katlansın. Sevgililer birbirlerine küçükte olsa bir hediye alsın. Bizlerde buradan ekmek yiyoruz? dedi.

TAM TERSİNİ YAŞIYORUZ

14 Sevgililer Günü`ne hazırlanan çiçekçileri piyasaların henüz beklenilen seviyeye gelememesi etkilediğini ifade eden 20 yıldır çiçekçilik yapan Memoli çiçekçilik işletme sahibi Mehmet Düveroğlu ?Bu yıl çok ciddi bir iş daralması yaşandı. 2-3 yıl önce çok sayıda çiçek ve hediyelik eşya yaptırmak için sipariş alırken, bu yıl ise tam tersini yaşıyoruz. Ekonomik sıkıntılar vatandaşları ve esnafı olumsuz etkiledi.

5 TL İLE 50 TL ARASINDA

Çiçek ve hediyelik eşya ürünlerinde geçen yıla göre çok ciddi bir değişimin yaşanmadığını vurgulayan Düveroğlu ?Ürünler elimizde kalmasın diye çok az bir kar ya da karsız satış yapıyoruz. Herkes sevgilisine küçükte olsa bir hediye alması için hediyelik eşyalarımız ve çiçeklerin fiyatları 5 TL ile 50 TL arasında değişiyor. Sevgilisine küçükte olsa bir hediye almak isteyenleri bekliyoruz? dedi. 



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım