Sevgi Yolunda Resim Sergisi

Sevgi Yolunda  Resim Sergisi

GÜZEL SANATLAR LİSESİ ÖĞRENCİLERİ BİR YILLIK EL EMEĞİ GÖZ NURU ESERLERİNİ VATANDAŞIN BEĞENİSİNE SUNDU

Kırıkkale Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri yıl boyunca yaptıkları el emeği göz nuru birbirinden güzel resimleri Yalçın Özer Sevgi Yolunda sergileyerek vatandaşların beğenisine sundular  

BİR YILLIK ESERLERİNİ SERGİLEDİLER

Kırıkkale Güzel Sanatlar Lisesi öğretmenleri ve öğrencilerinin  yıl boyu yaptıkları çalışmaları Kırıkkaleli vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Bir gün gün açık olan sergide  Okul Müdürü Mustafa Kaygısız: "Resim Öğretmenleri Hakan Akça, AyşegülSaluk, Sibel Erkoç ve Kübra Çanga ve 79 birbirinden yetenekli resim öğrenciler vatandaşlara bilgi verdiler Resimleri ile  gurur duyduklarını ifade ettiler.

 OKUL HAKKINDA KISA BİLGİ

Okulda resim ve müzik alanında birbirinden yetenekli gençlere sahip olduklarını belirten Okul Müdürü Mustafa Kaygısız; “Çocuklarımıza imkan sağlandığında, onlara gerekli ortam oluşturulduğunda ne denli güzelliklerin ortaya çıktığını hep birlikte gördüğümüzü dile getirdi. Okul Müdürü ayrıca: "Bizleri mutlu eden bu eserlerde emeği geçen tüm öğretmenlerimize, sergimizin açılışında bizleri destekleyen Değerli Müdürlerimize ve yoğun ilgi gösteren halkımıza da ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.

AÇILIŞ TÖRENİ YAPILDI

Yalçın Özer Sevgi Yolu'nda  İl Milli Eğitim Müdür yardımcıları Hamza Aygün, Serkan Akpınar, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri ve Eğitim Bir-Sen İl Başkanı Yasin Pekuz  tarafından açılışı gerçekleştirilen sergide 75 eser sergilendi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız