Sevgi çiçekleri, çiçek açtı

Sevgi çiçekleri, çiçek açtı

Keskin Sevgi çiçekleri anaokulu öğrencilerinin hazırlayıp sunduğu mezuniyet töreni ve yılsonu gösterisi renkli görüntülere sahne oldu. Sevgi çiçekleri anaokulu 5 yaş ile 6 yaş grubu sınıflarının mezuniyet töreni velilerden tam not aldı.

YAŞAYARAK ÖĞRETİYORUZ

Etkinlilikleri her zaman veliler ile yaptıklarını belirten Okul Müdiresi Tuğba Keskin çocuklara olumlu davranış kazandırmaya çalıştıklarını, birçok güzel alışkanlıkları yaşayarak öğretiyoruz Ayrıca programa katkılarından dolayı öğretmen ve öğrencilerine; katılımlarında dolayı da öğrenci velilerine teşekkür etti. Doğan Gürbüztürk Anadolu Lisesi Müdürü Nusret Kılıç ise okul öncesi eğitimin Kırıkkale?de iyi bir ivme yakaladığını, bağımsız okul öncesi eğitim kurumları olan anaokulları ile bu çıtanın daha yukarılara çıkarıldığını ifade etti. Kılıç, öğretmenlerin hazırladığı, öğrenci ve velilerin katılımıyla gerçekleştirilen ebru çalışması da yaptı.

 

RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

Okul bahçesinde düzenlenen etkinlik Papatyalar, Kelebekler ve Çalışkan Arılar sınıfının sunduğu çeşitli rond ve gösterilerle devam etti. Öğrencilerin kep atma töreni renkli görüntülere sahne oldu. Keskin Meslek Yüksek Okulu Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencilerinin sunduğu palyaço animasyon gösterisi ise öğrencileri coşturdu. Programa katılan velilerin sevinçleri gözlerinden okunuyordu.

 

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ