Sesimizi her yere duyurmaya söz verdik

Sesimizi her yere duyurmaya söz verdik

24 İLDE İL TEMSİLCİLERİ ARACILIĞIYLA FAALİYETLERİNİ YÜRÜTEN GÖNÜLLÜ GENÇ GİRİŞİMCİLER, İFTAR PROGRAMLARININ İLKİNİ ANKARA VE İSTANBUL´DA VERDİ

Sesimizi her yere duyurmaya söz verdik

24 İlde İl Temsilcileri aracılığıyla faaliyetlerini yürüten Gönüllü Genç Girişimciler, iftar programlarının ilkini Ankara ve İstanbul´da verdi.

İSTANBUL´DA BULUŞTULAR

İstanbul´daki iftara farklı illerde Gönüllü Genç Girişimciler Derneği´ni temsil eden il temsilcileri ve bazı komisyon temsilcileri hazır bulundu. İstanbul´daki iftarda Doğu Türkistan başta olmak üzere farklı coğrafyalarda zulme uğrayan Müslümanların refah ve huzura ermeleri, yapılan zulümlerden bir an önce kurtulmaları için dua edilerek başlandı.

EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ

Program ile ilgili açıklamalarda bulunun Gönüllü Genç Girişimciler Derneği adına açıklamalarda bulunan Kader Ak ?Her şeyi ile harika bir iftardı. Her gün biraz daha büyüdüğümüzü, yolumuzda emin adımlarla ilerlediğimizi bir kez daha anladık. Farklı il temsilcilerimiz de bizimle birlikteydi. Türkistan ve diğer coğrafyalarda olan Müslüman kardeşlerimize ettiğimiz dua ile iftarımız daha doyumsuz bir hale geldi. Rabbim zulme uğrayan kardeşlerimize yardım etsin. Yine hep birlikte başkanımız Semih Kızıldağ sayesinde dualarımızla sesimizi her yere duyurmaya söz verdik. Biz bu yola baş koyduk zafer G3 ailesinindir? dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü