Ses kaydı tamamen düzmecedir montajdır

Ses kaydı tamamen düzmecedir montajdır

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, internete düşen ses kaydıyla ilgili yaptığı açıklamada, kayıtın montaj olduğunu ve paralel yapının Kırıkkale'de de olduğunu söyledi. Ses kaydında geçen sesin ve üslubun kendi üslubu olmadığını belirten Atalay, kendisinin

BDP ŞİDDETTEN NEMALANIYOR
Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, partisinin İl Başkanlığı’nda basın mensuplarıyla bir araya gelerek gündemle ilgili açıklamalarda bulundu. Gündeme bomba gibi düşen ses kaydı, yerel seçim çalışmaları ve genel gündemle ilgili açıklamalarda bulunan Atalay, seçim çalışmalarının iyi bir şekilde devam ettiğini söyledi. Sadece Güneydoğu ve Doğu Anadolu’da BDP’nin şiddet içerikli mitingleri olduğunu belirten Atalay, BDP’nin şiddetten nemalanan parti olduğunu belirterek, 30 Mart’ta herkese cevap vereceklerini bildirdi.

KAYIT MONTAJ
Ses kaydıyla ilgili açıklama yapan Atalay, kayıtın montaj olduğunu ve yerel seçimlere kısa bir zaman kala bu ses kaydının çıkmasının manidar olduğunu ifade etti. Sesin montaj olduğunu ve Kırıkkale’de paralel yapının iyi işlediğini belirten Atalay, 30 Mart’ta herkese cevap vereceklerini kaydetti. Atalay konuşmasının devamında, “Bu benim üslubum değil. Ben Kırıkkaleliyim. Burası benim sılam. Kendi memleketime hizmet yapmak için aday oldum. O günden bugüne çalışıyoruz, o tür uydurma montajlar bizlere tutmaz” dedi.

İYİ BİR ÇALIŞMA VAR
“Seçim çalışmalarıyla ilgili açıklama yapan Atalay, “Huzurlu bir seçim ortamı var. Çok iyi tedbirler aldık ve kişilerle uğraşmıyoruz. Seçim çalışmalarında hiçbir olay yaşanmadı. Güneydoğu ve Doğu Anadolu’da BDP Güneydoğu’da çok kötü siyaset yapıyor. Siyasetlerine şiddet karıştırmak istiyorlar. Seçimi sabote etmek için şiddeti benimsiyorlar. Ancak biz AK Parti olarak o bölgelerde yine pozitif siyaseti benimsiyoruz. Milletin kararı başımızın üstündedir. Paralel yapı denen bir şey ülkenin karanlığa savrulmasını istiyor.”

PARALEL YAPIYLA GÖRÜŞECEĞİZ
“Ortamı zedeleyen çalışmalar yapıyorlar ve siyasetin göbeğine düştüler. Devletin güvenliğini sağlayan bir toplantının dinlenmesi ve seçim ortamında kullanılması casusluktur, hukuksal bir suçtur. Devlete ve millete ihanettir. Paralel yapının devletin içine kadar sızdığını buradan anlayabiliyoruz. Ulusal güvenlik konularının bile dışarılara servis edilmesi çok büyük bir hukuki suçtur.
Biz onlardan artık ülke için her kötülüğü bekliyoruz ancak tedbirliyiz de. Seçimden sonra hepsi ile tek tek hukuksal boyutta görüşeceğiz.”



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız