Serkan öğretmen gururumuz oldu

Serkan öğretmen gururumuz oldu

24 Kasım 2014 Öğretmenler Gününde Ankara İlinin en başarılı öğretmeni seçilen Kırıkkale-Keskin-Küçükceceli Köyünden genç öğretmen Serkan Savaş'ın başarısı Kırıkkaleliler Derneği tarafından coşkuyla kutlandı.

ÖĞRETMENİ KUTLADILAR

Programa Ankara Vali Yardımcıları Hamza Duygun ve Mustafa Güni katıldı. Genç ve başarılı öğretmeni ve aynı zamanda Dernek Başkan Yardımcısı olan Serkan Savaş’ı tebrik ettiler. Programa ses sanatçısı Ersoy Savaş saz ekibiyle katılırken, dernek yönetimi tarafından oluşturulan halay ekibi muhteşem halaylarıyla kendilerine hayran bıraktılar.

HEMŞERİLERİMİZLE BİRLİKTE

Ankara Kırıkkaleliler Dernek Başkanı Zübeyde Savaş Kılıç ise, “Etimesgut Kırıkkaleliler Dernek başkanlığını uzun süre yaptıktan sonra, İhtiyaç ve talep üzerine Kırıkkaleliler Derneği hayata geçmiştir. Amacımız Ankara’da yaşayan ve sayıları Kırıkkale nüfusuna yakın olan hemşerilerimize ulaşmak, birlik ve beraberliğimizi arttırmaktır” dedi.

BAŞARILARA HASRETİZ

Kılıç, “Böyle başarılara hasret olduklarını ve gençlere örnek olmasını diliyorum dedi. Birlik ve Beraberliğe tarihi bir anekdot anlatarak devam etti. Kurtuluş Savaşı Sonrası Ordu-Millet el ele adı altında bir yardım kampanyası düzenlenir. O tarihte henüz Kırıkkale adı yoktur. Ankara’nın en eski ve köklü ilçelerinden Keskinli hemşerilerimiz tarafından Şanlı Ordumuza Fransız yapımı bir uçak hediye ederler. Adına Keskin-1 derler. Neden? Keskin -2’yi de düşünürler. İşte bu birlik ve beraberliğimizin, vatan ve millet aşkının bir örneğidir. Hemşerilerimle her zaman gurur duydum ve duyacağım” diye konuştu.



1

Kardeş odalardan ortak proje

2

Hisarcıkloğlu´na Kırıkkale´den destek

3

?O Gece?, Cumhurbaşkanına takdim edildi

4

HSK´dan Kırıkkale için önemli karar

5

İstikamet İstanbul

6

Onun atışları hedefi şaşmıyor

7

Türkiye bir cennet