Şeriatın kestiği parmak acımaz!

Şeriatın kestiği parmak acımaz!

KIRGAZ GENEL MÜDÜRÜ AKSAKALOĞLU´NDAN PATLAMAYLA İLGİLİ İLGİNÇ SAVUNMA

KIRGAZ GENEL MÜDÜRÜ AKSAKALOĞLU´NDAN PATLAMAYLA İLGİLİ İLGİNÇ SAVUNMA

Şeriatın kestiği parmak acımaz!

KIRGAZ Genel Müdürü Selçuk Aksakaloğlu, bir kişinin ölümü, biri ağır 8 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan ve patlama ile ilgili düzenlediği bilgilendirme toplantısında ilginç bir savunma yaptı. Aksakaloğlu "Şeriatın kestiği parmak acımaz? dedi.

DIŞARIDAKİ GAZ BİNAYA DOLMUŞ

Genel Müdür Aksakaloğlu, ?Olay günü bizim acil çağrı merkezimize bir ihbar geldi. Gelen ihbar sonucunda da arkadaşlarımız olay yerine intikal ediyorlar. Yapılan incelemeler sonucunda çevrede gaz kokusu olduğu tespit edildi ve gaz anında kesildi. Dışarıdaki gazın binanın içerisine geleceği kimsenin aklına gelmedi.?

ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPMAYA HAZIRIZ

?Bizim kabahatimiz olsa da olmasa da biz üzerimize düşen görevi yapacağız. Bu işin doğalgazdan meydana gelmese bile biz görevimizi yapacağız. Onun suçu bunun suçu demeden vatandaşın mağdur olmaması için elimizden geleni yapacağız. Arkadaşlara eşyalarla ilgili hasar kaydını yaptırın diye görüşmelerde bulunduk. Daha sonra biz sizlere birer ev tutalım gidin o evlerde oturun normal hayatınıza dönün dedik? şeklinde konuştu.

ŞERİATIN KESTİĞİ PARMAK ACIMAZ

Genel Müdür açıklamasını şöyle sürdürdü: ?Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz ile görüşerek ben benim üzerime düşen ne varsa hepsini yapmaya hazırım dedim. Taşınmasından ev tutumuna kadar hepsine yardımcı olacağız. Şu anda arkadaşlarımız tespit yapıyor. Bizler de, ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Çevrede bulunan vatandaşların maddi ve manevi her türlü sıkıntısının gidereceğiz. Şeriatın kestiği parmak acımaz.?

HABER MERKEZİ



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ