ŞENLİKLE TATİLE ?MERHABA? DEDİLER

ŞENLİKLE TATİLE ?MERHABA? DEDİLER

BALIŞEYH`TE ANA SINIFI ÖĞRENCİLERİNE YILSONU ŞENLİĞİ DÜZENLENDİ

ŞENLİKLE TATİLE ?MERHABA? DEDİLER

Kırıkkale`nin Balışeyh ilçesinde ana sınıfı öğrencilerine yönelik yılsonu şenliği düzenlendi.

 

BECERİ KAZANIYORLAR

Balışeyh Şehit Sezai Ergül ilköğretim Okulu ana sınıfı öğrencileri tarafından düzenlenen şenliğe, Kaymakam Tekin Erdemir, ilçe Milli Eğitim Müdürü Turgay Saraçoğlu, Halk Eğitim Müdürü Köksal Bütün, Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Özkan, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Şenlik Programı, okulun konferans salonunda saygı duruşu ve İstiklal Marşı`nın okunmasının ardından Okul Müdürü Hacı Kaplan`ın konuşmasıyla başladı. Kaplan, her yıl ana sınıfı öğrencilerine çeşitli eğitim ve beceriler kazandırarak ilköğretime hazırladıklarını ifade etti.

 

GELİNLİK GİYDİLER

Okul Müdürü Kaplan, ?Ana sınıfı öğrencilerine, yıl içinde ve yılsonunda düzenlenen etkinliklerle daha kalıcı beceriler kazandırmaktayız. Minik öğrencilerimizi ne kadar özenle yetiştirirsek başarı seviyemiz o kadar çok yükselmiş olur. Bu nedenle ana sınıfı eğitimlerini daha yaygın hale getirmeliyiz? diye konuştu. Programda ana sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Hicran Şenol eşliğinde, müzikle birlikte dans, drama, oyun, step, şiir ve daha birçok gösterilerle, gelinlik giyerek model gösterilerinde de bulundular.

 

ANASINIFI SAYISINI ARTIRACAĞIZ

Yılsonu Şenlik programında, Kaymakam Erdemir tarafından öğrencilerin mezuniyet belgeleri dağıtıldı. Erdemir, ?Ana sınıfı eğitimi sayesinde öğrencilerde belirgin olarak davranış değişikliklerini görmek mümkün. Bu nedenle anne ve babaların ana sınıfı çağına gelen çocuklarını mutlaka okulla, öğretmenle tanıştırmalıdırlar. Gelecek yıl ana sınıfı sayısının artması için hazırlıklarımıza daha şimdiden başlamış durumdayız? dedi. Program, davetlilere ikram verilmesinin ardından sona erdi.

 



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti