`Seni unutmayacağız Gizem`

`Seni unutmayacağız Gizem`

Kırıkkale`de cinnet geçiren polis babası tarafından annesi ve 2 kardeşiyle birlikte öldürülen 14 yaşındaki Gizem Güneş`ın sınıfında gözyaşı aktı. Gizem`in acı haberi, okuldaki tüm öğretmen ve öğrencileri yasa boğdu. Okulun duvarlarına `Seni unutmayacağız

POLİS BABA KURBANI GİZEM`İN SINIFINDA GÖZ YAŞI

 

KAFASINA SIKIP İNTİHAR ETMİŞTİ

Kırıkkale`de 2 yıldır trafik polisi olarak görev yaparken geçtiğimiz cumartesi sabahı girdiği bunalımdan kurtulamayıp cinnet geçiren babası Alaeddin Güneş`in tabancasından çıkan kurşunlara hedef olan 14 yaşındaki Gizem Güneş`ın sınıfında göz yaşı aktı. Polis memuru Güneş, eşi ve 3 çocuğunu yatakta uyurken öldürüp, tuvalete kalkan bir kızını da `baba ne olur beni öldürme` dediği halde yatağına yatırıp, yorganı üzerine çekerek ağır yaraladıktan sonra eşinin yatağına uzanıp, tabancasındaki son kurşunu da kafasına sıkıp intihar etmişti. Güneş ailesi, memleketleri Kırşehir merkeze bağlı Karaisa Köyü`nde Pazar akşamı göz yaşları arasında yan yana toprağa verildi.

 

ANIYI YAŞATACAKLAR

Cinnet geçiren babasının kurbanları arasında olan Gizem Güneş`in Kırıkkale öğrenim gördüğü Dede Korkut İlköğretim Okulu 8-C sınıfı öğrencileri, duydukları korkunç olay karşısında göz yaşı döktüler. Gizem`in acı haberi, okuldaki tüm öğretmen ve öğrencileri yasa boğdu. Okulun duvarlarına `Seni unutmayacağız Gizem`, `Belki bedenin yanımızda yok, ama ruhun hep yanımızda Gizem`, ismini verdikleri bir ağacın üzerine de `Gizem` yazarak, arkadaşlarının anısını yaşatacaklarını söylediler.

 

ELMAS?IN DURUMU İYİ

Konuşmakta güçlük çeken sınıf öğretmeni Ömer Şimşek ise, öğrencisi olan Gizem`in çok başarılı ve gelecek vadeden biri olduğunu belirtti. Ailesinin de hiçbir probleminin olmadığını kaydeden Şimşek, ancak bu duruma nasıl gelindiğini anlamadığını söyledi. Gizem`le Aynı okulda 4/B sınıfında okuyan ve olaydan yaralı kurtulan kardeşi Elmas`ın sınıf arkadaşları ise, öğretmenleriyle birlikte Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi`ndeki yaralı arkadaşlarını ziyaret ettiler. Elmas`ın durumunun iyi, ancak biraz ağrısının olduğu öğrenildi. Bu arada hastanede yatan Elmas`ın odasında ise cinnet geçiren babasının polis arkadaşları ise gönüllü olarak nöbet tutup Elmas`a refakat edeceklerini belirttiler.

 



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama