Sendika üyelerine afet farkındalık eğitimi

Sendika üyelerine afet farkındalık eğitimi

Kırıkkale İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) tarafından Hak iş Hizmet İş Sendikası Şubesine afet farkındalık eğitimi verildi.

Kırıkkale İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) tarafından Hak iş Hizmet İş Sendikası Şubesine afet farkındalık eğitimi verildi. Eğitimde acil durumlarda ne yapılması gereken konular hakkında bilgiler aktarıldı.

ÜLKE GENELİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Acil ve afet durumlarında ne yapılması ve gerekli önlemlerin alınması noktasında Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından Hak iş Hizmet İş Sendikası Şubesi üyelerine önemli bilgiler aktarıldı.  81 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen eğitim Kırıkkale Hizmet İş Sendika Başkanı Fatih Doğan ve üyelerin katılımı ile gerçekleştirildi.

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİLER AKTARILDI

Eğitim sonrası, Sendika Başkanı Doğan’a Afet ve Acil Durum çantası hediye edildi. Kırıkkale İl Afet ve Acil Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada tüm katılımcılara ilgileri için Müdürlüğümüz adına teşekkür ederiz” ifadesine yer verildi.  Türkiye’nin yıllardır farklı afetlerle karşı karşıya kaldığını belirten Doğan, “2019 yılı ile 2020 yıllını kıyasladığımızda Türkiye’de 2020 yılında gerçekleşen deprem oranı 2019 yılına göre yüzde 43 oranında artmıştır” dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız