Sen bayrağı çok seviyordun, bayrak ne güzel yakışmış oğlum

Sen bayrağı çok seviyordun, bayrak ne güzel yakışmış oğlum

ŞEHİT ANNESİNİN ACISINI TARİF EDECEK KELİME YOK!

Sen bayrağı çok seviyordun, bayrak ne güzel yakışmış oğlum

Diyarbakır Lice´de terör örgütü üyeleriyle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit düşen Kırıkkale´nin 191´nci şehidi Jandarma Astsubay Şükrü Ceylan (34) son yolculuğuna uğurlandı. Oğlunun tabutuna sarılan acılı anne Dudu Ceylan, "Sen bayrağı çok seviyordun, bayrak ne güzel yakışmış. Oğlum, seninle gurur duyuyorum" diye gözyaşı döktü.

SON KEZ BABA OCAĞINA GETİRİLDİ

Şehit Astsubay Ceylan´ın cenazesi konvoy eşliğinde Etiler Mahallesi 1123´üncü sokaktaki baba ocağına son kez getirilerek helallik alındı. Bu sırada gözyaşları sel olurken, şehidin acılı ailesinin güçlükle ayakta durduğu gözlendi. Helallik alınmasının ardından Şehit Astsubay Ceylan´ın naaşı törenin yapılacağı Nur Camii´ne götürüldü. Şehidin tabutunun başından ayrılmayan anne Dudu ve baba Muhittin Ceylan ile şehidin eşi Büşra ve kardeşleri, Şehit Astsubayın tabutuna sarılarak göz yaşlarına boğuldular.

OĞLUNUN TABUTUNA SARILARAK GÖZYAŞI DÖKTÜ

Oğlunun tabutuna sarılarak öpen anne Dudu Ceylan, "Sen bayrağı çok seviyordun, bayrak ne güzel yakışmış oğlum. Seninle gurur duyuyorum." dedi. Yakınları tarafından sakinleştirilen acılı anneye bir süre sonra sağlık görevlileri müdahale etti. Şehit Astsubay Şükrü Ceylan´ın cenazesi İl Müftüsü Bekir Gerek´in kıldırdığı cenaze namazının ardından Kırıkkale Şehitliği´nde toprağa verildi. Bu arada bir vatandaş CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nun gönderdiği çelengi parçalamak istedi. Güvenlik güçleri engel oldu.

İL PROTOKOLÜ VE VATANDAŞLAR KATILDI

Cenaze törenine Kırıkkale Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, Garnizon Komutanı Tümgeneral Asım Kocaoğlu, AK Parti Milletvekilleri Mehmet Demir ve Abdullah Öztürk, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, üst düzey askeri yetkililer ve emniyet görevlileri yetkilileri, şehidin yakınları ve binlerce vatandaş katıldı.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ