Semra gururumuz oldu

Semra gururumuz oldu

Türkiye Salon Atletizm yarışmalarında Yıldız kızlarda Kırıkkale Spor Lisesi öğrencisi Semra Karaaslan Türkiye Şampiyonu oldu. Branşında geçtiğimiz yıl Dünya 8'ncisi olan 17 yaşındaki Semra ilimizin gururu oldu.

16 YAŞINDA DÜNYA 8’İNCİSİ, 17 YAŞINDA TÜRKİYE 1’İNCİSİ OLDU.

Semra gururumuz oldu

Türkiye Salon Atletizm yarışmalarında Yıldız kızlarda Kırıkkale Spor Lisesi öğrencisi Semra Karaslan Türkiye Şampiyonu oldu. Branşında geçtiğimiz yıl Dünya 8’ncisi olan 17 yaşındaki Semra ilimizin gururu oldu.

GEÇTİĞİMİZ YIL DÜNYA 8’İNCİSİ

Geçtiğimiz yıl 16 yaşında katıldığı ve dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen sporcuların katıldığı yarışlarda dünya sekizincisi olarak hem ülkemiz hem de ilimize büyük gurur yaşatan Kırıkkale Spor Lisesi öğrencisi Semra Karaslan geçtiğimiz günlerde İstanbul’da yapılan Türkiye Salon Atletizm yarışmalarında Yıldız Kızlar kategorisinde rakiplerini geride bırakarak Türkiye birincisi oldu. Semra, başarısıyla hem ailesinin hem okulunun hem de Kırıkkale’nin gururu oldu.

RAKİPLERİNE FARK ATTI

İstanbul’da yapılan yarışmalarda 1500 metreyi  4:28.61, 800 metreyi ise 2:12.4’lik sürede koşan Semra Karaaslan rakiplerine fark atarak rahat bir birincilik elde etti. Ayrıca 1500 metrede elde ettiği bu derecesi ile Dünya barajını da geçen öğrencimiz Milli Takım Kampına çağrıldı. Okul idarecileri kendilerine bu gururu yaşatan Semra’yı canı gönülden tebrik etiklerini belirterek başarılarının devamı için okul olarak üzerlerine düşeni fazlasıyla yapacaklarını belirttiler.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ