Sekman´ı uğurladık!

Sekman´ı uğurladık!

TALİHSİZ BİR ŞEKİLDE ARAMIZDAN AYRILAN MURAT SEKMAN KARDEŞİMİZ İÇİN ÖNCE BELEDİYE ÖNÜNDE TÖREN DÜZENLENDİ

TALİHSİZ BİR ŞEKİLDE ARAMIZDAN AYRILAN MURAT SEKMAN KARDEŞİMİZ İÇİN ÖNCE BELEDİYE ÖNÜNDE TÖREN DÜZENLENDİ

Sekman´ı uğurladık!

Geçirdiği ameliyattan çıkamayarak yaşamını kaybeden meslektaşımız Kırıkkale Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Murat Sekman kardeşimizi son yolculuğuna uğurladık. Belediye önünde düzenlenen veda töreninde konuşan Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, ?Sekman´ı biz iyi bildik. Mekânı cennet olsun? dedi.

KIRIKKALE´Yİ ÖZEL RADYO İLE O TANIŞTIRDI

Kırıkkale´nin ilk özel radyosunun kurucusu ayrı zamanda sunucusu ve program yapımcısı ve Belediye Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü 47 yaşındaki meslektaşımız Murat Sekman hastalığı sebebiyle girdiği ameliyatta hayatını kaybetti. Sekman için belediye önünde veda töreni ve Merkez Nur Cami´de cenaze töreni düzenlendi. Tören sırasında konuşan Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, yakın çalıştığı mesai arkadaşını kaybetmenin kendisini derinden etkilediğini ifade etti.

SEKMAN´IN AİLESİ, ÇOCUKLARI BİZE EMANET

Meslektaşımız Murat Sekman için önce Belediye Binası önünde veda töreni düzenlendi. Tören sırasında oğlunun vefatını bir türlü kabullenemeyen acılı annesi gözyaşlarına boğulurken Belediye Başkanı Mehmet Saygılı acılı anneyi teselli etmek için yoğun çaba harcadı. Sekman´ın yakınlarını, kardeşlerini ve çocuklarını da teselli etmeye çalışan Saygılı´nın da gözyaşlarını tutamadığı gözlendi. Saygılı, Sekman´ın ailesinin kendilerine emanet olduğunu söyledi.

ONU BİZ ÇOK İYİ BİLDİK SEVDİK

Daha sonra Sekman´ın tabutu başında kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Mehmet Saygılı Sekman´ın iyi bir insan, değerli bir görev adamı olduğunu söyledi. Sekman gibi kıymetli bir insanı kaybetmenin üzüntüsü içinde olduklarını belirten Saygılı, ?Murat kardeşimizi biz iyi bildik, sevdik Allah da onu sever inşallah. Mekânı cennet olsun. Kendisini çok severdik. Kendisinden biz memnunduk. Görevini seven bir insandı? dedi. Belediye önündeki törene Sekman´ın mesai arkadaşları ve tüm belediye çalışanları katıldı.

CENAZE NAMAZINA ÇOK KİŞİ KATILDI

Belediye önündeki veda töreni sonrasında Murat Sekman´ın cenazesi Nur Camiine getirildi. Sekman´ın yakınlarına başsağlığı dilemek için cenazeye katılanlar kuyruk oluştururken Sekman´ın annesi, eşi ve çocukları ile sevenlerinin gözyaşlarını tutamadıkları gözlendi. Sekman´ın tabutuna sarılan acılı anne tabut üzerindeki Sekman´ın resmini defalarca öperek gözyaşı döktü. Cenaze namazının kılınmasından sonra Sekman´ın cenazesi Yeni Mahalle Mezarlığı´ndaki aile kabristanına defnedildi.

PROTOKOL VE ÇOK SAYIDA VATANDAŞ KATILDI

Cenaze törenine Vali Yardımcısı Osman Akbaş Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, Kırıkkale eski Valisi Ali Kolat, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Selami Arslan, Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen ve Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur ile siyasi parti il başkanları, yönetim kurulu üyeleri, Sivil Toplum Kuruluş temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

HABER MERKEZİ



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama