Şehrin yeni damak tadı

Şehrin yeni damak tadı

Gülsoylar Mangal ve Kahvaltı Evi, Kırıkkale halkının duaları ile açıldı. Resmi açılışın bayramdan sonra yapılacağını belirten işletme sahibi Nuh Gülsoy, yeni damak tatlarını şehir halkı ile paylaşacaklarını söyledi.

KAHVALTI VE MANGAL EVİ

Kırıkkale’de yemek sektörü giderek gelişirken, sektöre bir yeni isim daha eklendi. Mangal ve kahvaltı evini bir arada gerçekleştiren Gülsoylar Mangal ve Kahvaltı Evi, Zafer Caddesi Yaşam Tıp Merkezi yanında hizmete girdi. Kandemirler AVM Satış Müdürü Satılmış Gülsoy’un yeğeni Nuh Gülsoy’un sahibi olduğunu Kahvaltı Evi dualarla açıldı. İşletme yetkilisi Nuh Gülsoy, yemeklerin ve kahvaltıların özenle hazırlandığını söyledi. Yemek yiyen müşterilerine özel olarak demlikte çay verileceğini belirten Gülsoy, Osmanlı dönemi tarihini ortaya çıkaracaklarını bildirdi. Tüm çeşit kahvaltıların ve mangal keyfinin işletmelerinde olduğunu belirten Gülsoy, ileriki zamanlarda müşteri isteklerine göre, farklı damak tatlarını da işletmelerine getireceklerini söyledi.

BİRÇOK ÇEŞİDİMİZ VAR

Gülsoy konuşmasının devamında “Yemek Sektöründe Kırıkkale’de hizmet vermekten çok mutluyuz. Özel fiyatlar ile Zafer Caddesinde hizmet vermeye başladık.  Kırıkkale’de ihtiyaç duyduğu kahvaltı, köfte, pirzola, bonfile, çeşitleri çorba, kilo ile et satışları hizmette sunduk aile salonumuz ve deneyimli elemanlarımız ile Kırıkkale halkına en iyi hizmeti sunacağız. Kırıkkale’de Yemek sektöründe en iyi hizmeti vermek için hazırız. Kırıkkaleli vatandaşlarımız bize güveniyor.  Kırıkkale’de Yemek sektöründe bir numarada olacağız. Kırıkkale vatandaşlarımız yapacağımız yeni atılımlar ile müşterilerimizin ilgisini daha çok çekmeyi planlıyoruz. Kaliteden hiçbir zaman taviz vermeyeceğiz açılışımıza katılarak bizleri onurlandıran Kırıkkale halkına ve esnaflara teşekkür ediyorum ” dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü