Şehrin kimliği parkta yaşayacak

Şehrin kimliği parkta yaşayacak

BELEDİYE BAŞKANI MEHMET SAYGILI ÇALIŞMALARIN SON AŞAMAYA GELDİĞİ ŞEHİR PARKINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

BELEDİYE BAŞKANI MEHMET SAYGILI ÇALIŞMALARIN SON AŞAMAYA GELDİĞİ ŞEHİR PARKINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Şehrin kimliği parkta yaşayacak

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, çalışmaları son aşamaya gelen şehir parkında incelemelerde bulundu. Saygılı ?Övüneceğim en iyi hizmetlerden birisi? diye söz ettiği parkın kısa sürede halkın hizmetine açılacağı müjdesini verdi.

MERKEZDE BÖYLESİNE BÜYÜK BİR PARK  

Şehrimizin merkezinde yapımı son aşamasına gelen 50 Dönümlük Büyük Şehir Parkı Kırıkkalelilerin hizmetine açılacak. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Büyük Şehir Parkını inceleyerek yetkililerden son durum hakkında bilgi aldı. Çalışmaların hızlandırılması konusunda talimatlar veren Saygılı Kırıkkale´mize hayırlı olması temennisinde bulundu.

MİLLİ TÜFEĞİMİZ KIRIKKALE´NİN SİMGESİ

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, park inceleme sırasında bir açıklama yaptı. Açıklamasında, ?Şehir parkımızın içerisinde Hem Kırıkkale´mizin simgesi olan Türkiye´nin de gurur kaynağı olan Milli Piyade Tüfeğinin bir örneği var. Bunun yapılmasında MKE işçilerinin de katkısı oldu. Bunlarda birlikte anıtımız ortaya çıktı. Bizim bir sloganımız var, Silaha adını veren şehirdir, Kırıkkale? Ayrıca şehitlerimizi simgeleyen Mehmetçik ve MPT-76 ile ikisini birleştirerek, bu anıt Kırıkkale´mizin simgesi olacak, anıtımız büyük şehir parkına montajı yapıldı. Kırıkkale´mize hayırlı uğurlu olsun inşallah? dedi.

Haber: Murat Karadağ



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü