Şehrin iki yakası birleşiyor

Şehrin iki yakası birleşiyor

YENİMAHALLE VE YUVA MAHALLESİ GEÇİTLERİNDE YAPIMI SÜREN KÖPRÜ İNŞAATLARINDA SONA GELİNDİ

YENİMAHALLE VE YUVA MAHALLESİ GEÇİTLERİNDE YAPIMI SÜREN KÖPRÜ İNŞAATLARINDA SONA GELİNDİ

Şehrin iki yakası birleşiyor

Kırıkkale´yi ikiye bölen tren yolu üzerinde inşaatları süren üst geçit inşaatları hızla sürüyor. İnşaatların tamamlanmasıyla şehrin iki yakası birleşecek. Yaşanan sıkıntılar da ortadan kalkacak.

ŞEHRİ İKİYE BÖLÜYORDU

Kırıkkale´nin tam ortasından ikiye bölünmesine yol açan tren yolu üzerindeki geçitlerle ilgili soruna köklü çözüm üretilmesi amacıyla yıllardır sürdürülen çalışmalar sonuçlanma aşamasına geldi. Yapılan ilgili kurumlar arasında yapılan görüşmeler ve özellikle belediye yönetiminin konunun üzerine kararlılıkla gitmesiyle yol üzerinde iki ayrı bölgede başlatılan üst geçit çalışmalarında sona yaklaşıldı. Özellikle Yuva, Karşıyaka, Selim Özer ve Bahçelievler Mahallesi ile Ahili köyü yol güzergâhında bulunan ve buraların ulaşımının sağlandığı yol üzerine başlatılan üst geçir inşaatı tamamlanmak üzere.

ONLARCA KAZA MEYDANA GELİYORDU

Her yıl onlarca ölümlü ve maddi hasarlı tren kazasının yaşandığı Yuva Geçidinde inşaatına başlanan üst geçit yayalara açıldı. Kısmen araç geçidinin de sağlandığı köprü önümüzdeki birkaç ay içinde yaya ve araç trafiğine açılacak. Üst geçidin açılmasıyla yıllardır yaşanan trafik sıkışıklığı ve ulaşım sorunu tamamen ortadan kalkmış olacak. Millet Bulvarı Yenimahalle semtindeki köprünün de açılmasıyla bu bölgedeki trafik sorunu tamamen ortadan kalkacak.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü