Şehrin estetiğini bozana ceza geliyor

Şehrin estetiğini bozana ceza geliyor

ÖZEN GÖSTERİLMESİ İSTENDİ

Şehrin estetiğini bozana ceza geliyor

Yeni yapılan birnalarin cephelerine ilgili müteaahit veya yalıtım firmalarının reklam amaçlı tabela asmalarının yasak olduğu belirtilerek uymayanlara cezai işlem yapılacağı bildirildi.

BİNA CEPHELERİNDE REKLAMLAR

Konuyla ilgili olarak Kırıkkale Belediyesinden yapılan açıklamaya göre son zamanlarda yapımı tamamlanan yeni yapıların ve mevcut yapıların ısı yalıtım uygulamalarında müteahhit firma veya ısı yalıtım firmalarının yapı dış cephelerinde kendi reklamlarını yaptıkları, yapılan uygulamalar  kent estetiğini bozduğu ve yapıda hoş olmayan görüntüler meydana getirdiği. Bulunduğu yapıya ve çevreye hiçbir olumlu katkısı olmayan bu reklam içerikli uygulamaların kaldırılması hususunda Belediye tarafından karar alındı.

ÖZEN GÖSTERİLMESİ İSTENDİ

Açıklamada imar ve Şehircilik Müdürlüğü özellikle müteahhitlerin, ısı yalıtımı yapan firmaların ve yapı denetim yetkililerinin bu tip uygulamalarla ilgili özen göstermeleri huşuna dikkat etke-meleri gerektiği  bildirildi. Kırıkkale Belediyesi İlan ve reklam yönetmeliğinin 8. Maddesi gereğince bu uygulamaların yasak olduğu kaydedildi.

ZABITA CEZAİ İŞLEM YAPACAK

Açıklamada ayrıca bu hususlara gerekli özenin gösterilmediği hallerde Kırıkkale Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından cezai işlem uygulanacağı İfade edildi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü