Şehrimizin sorunlarını çözmek için buradayız

Şehrimizin sorunlarını çözmek için buradayız

ŞEHİT AİLELERİNDEN MECLİSE ZİYARET

Şehrimizin sorunlarını çözmek için buradayız

Kırıkkale Vatan İçin Can Verenler Derneği yönetimi TBMM´de Kırıkkale Milletvekillerini ziyaret etti. Heyet vekillere Kırıkkale´deki şehit yakınlarının sorunlarını iletti. Milletvekili Abdullah Öztürk ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken ?Bizler şehrimizin sorunlarını çözmek için buradayız? dedi.

TBMM´DEKİ ODALARINA GİTTİLER

Kırıkkale Şehit Aileleri Dernek Başkanı Mümtaz Torunlu de vekilleri ziyaret ederek,   Ak Parti Milletvekilleri Ramazan Can,  Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir ile sohbet etti. Düzenlenmiş olan ziyaretten memnun olduklarını belirten Ak Parti Kırıkkale Milletvekilleri, Mümtaz Torunlu´yu Dernek faaliyetleri hakkında bilgilendirdi.

SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ İÇİN BURADAYIZ

Ziyarette Dernek üyelerine seslenen AK Parti milletvekili Öztürk, ?Bugün burada sizlerle birlikte olmakla sizlerin dertlerini ve sıkıntılarınızı dinleyip, dert ve sıkıntılarınızı paylaşmak için buradayız. Bu Vatan için canını vermiş Şehitlerimizin aileleri ve canından bir parça vermiş olan şehitlerin Ailesiyle ve kardeşlerimizin ve ailelerinin yanındayız. Bizler sizleri kalbimizde taşıyor ve sıkıntılarınızı paylaşıyoruz. Her zaman gece gündüz demeden her sıkıntınızda sizlerle beraberiz? dedi. Düzenlenen ziyarette de ziyaretçiler tarafından tüm Şehitler için Ruhlarına Fatiha okundu.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü