Şehri rahatlatmak için çalışıyoruz

Şehri rahatlatmak için çalışıyoruz

BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI BAKIR, EN ÇOK ŞİKÂYET KONUSU OLAN TRAFİK SORUNUNUN ÇÖZÜMÜ İÇİN TÜM İMKÂNLARIN SEFERBER EDİLDİĞİNİ SÖYLEDİ

BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI BAKIR, EN ÇOK ŞİKÂYET KONUSU OLAN TRAFİK SORUNUNUN ÇÖZÜMÜ İÇİN TÜM İMKÂNLARIN SEFERBER EDİLDİĞİNİ SÖYLEDİ

Şehri rahatlatmak için çalışıyoruz

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´nın başlatmış olduğu Halk günü etkinliğinin 190´ıncısı Belediye Meclis Toplantısında yapıldı. Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır en çok şikâyet konusu olan trafik sorunun çözümü için tüm imkânların kullanıldığını söyledi.

VATANDAŞLAR SORUNLARINI ANLATTI
Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, başkanlığında gerçekleştirilen Halk günü etkinliğine, Belediye Başkan Yardımcıları, ilgili birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Halk günü etkinliğinde sorunlarını dile getiren vatandaşlar Belediye çalışmalarından memnun olduklarını söylediler. Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, sorunların çözümü için ilgili birim müdürlerine talimatlar verdi ve vatandaşlara teşekkür etti.

BAKS GEÇİT TRAFİĞİ RAHATLATACAK

Halk günü etkinliğinde açıklama yapana Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, Yenimahalle´deki Baks geçitle ilgili bilgi verdi. Geçidin tamamlanmasıyla merkezdeki trafik sorununun önemli ölçüde giderilmiş olacağını söyledi. Bakır, ?Ölümlü ve maddi hasarlı trafik kazalarının en aza indirgemek ve ulaşım kolaylığı için başlatılan projelerden Baks geçit kısa sürede hizmete açılacak şehrimize hayırlı olsun? ifadelerini kullandı.

KARŞIYAKA ÇEVRESİ RAHATLAYACAK

Belediye Başkan Yardımcısı Bakır, yaptığı açıklamada, ?Diğer bir proje olan Karşıyaka, Yuva, Selimözer kavşak çalışması hızlı bir şekilde ilerliyor. İnşallah bu proje 2018 yılı içerisinde tamamlanacak. Projenin bitmesi ile birlikte trafik önemli ölçüde rahatlayacak? şeklinde konuştu.

ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ SÜRECEK

Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, çalışmaların Kırıkkale´mize hayırlı olsun ifadelerini kullanarak Halk günü etkinliğine katılan vatandaşlara teşekkür etti.

HABER MERKEZİ



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü