Şehri büyük projelerle tanıştırmak istiyoruz

Şehri büyük projelerle tanıştırmak istiyoruz

KTSO BAŞKAN ADAYI CEMALETTİN AKDOĞAN, BEYAZ LİSTE İLE SEÇİME HAZIR OLDUKLARINI SÖYLEDİ

KTSO BAŞKAN ADAYI CEMALETTİN AKDOĞAN, BEYAZ LİSTE İLE SEÇİME HAZIR OLDUKLARINI SÖYLEDİ

Şehri büyük projelerle tanıştırmak istiyoruz

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası seçimi için geri sayım başladı. Daha önce de adaylığını açıklayan eski Belediye Başkanı Cemalettin Akdoğan, amacının Kırıkkale´yi uzun vadeli büyük projelerle tanıştırmak olduğunu söyledi.

TÜRKİYE´NİN EKONOMİSİ İYİ DEĞİL

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığı için adaylığını daha önce de açıklayan ve bir dönem TSO Başkanlığını yürüten eski belediye Başkanı Cemalettin Akdoğan son yıllarda Türkiye´nin ekonomisinin iyi gitmediğini söyledi. Buna paralel olarak da Kırıkkale´nin de ekonomik sıkıntıdan fazlasıyla etkilendiğini belirten Akdoğan, yeni ve uzun vadeli projelerle sanayici ve diğer esnafın rahatlatılmasının mümkün olacağını söyledi. Akdoğan, ?Koşmak istiyoruz hizmet etmek istiyoruz, verin görevi koşturun bizi? dedi.

ŞEHRİ BÜYÜK PROJELERLE TANIŞTIRACAĞIZ

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası için 7 Nisan´da yapılacak seçimlere beyaz liste ile katılacaklarını belirten Akdoğan dün düzenlediği toplantıda basın mensuplarıyla bir araya geldi. Akdoğan Kırıkkale´yi başında bulunduğu görevleri gereği çok iyi tanıdığını burada doğup burada büyüyen ve buranın belediye başkanlığı ve ticaret odası gibi önemli makamlarda görev aldığı için bu şehrin büyümesi ve gelişmesinin öncelikleri olduğunu söyledi.

TOBB ÜNİVERSİTESİ İÇİN ÇALIŞACAĞIM

Kırıkkale´nin, Türkiye´nin en yeni ve en genç illerinden olduğunu belirten Akdoğan aslında sanayi kendi olarak bilinen ancak MKE´nin küçülmesiyle buradaki bu sektöründe küçüldüğünü söyledi. Geçmişte yapılan bazı girişimlerin devamının sağlanarak sanayinin yeniden canlandırılmasının mümkün olacağını söyleyen Akdoğan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin hemen hemen her ilde bir yatırımının veya bir sosyal içerikli kuruluşunun olduğunu seçilmesi halinde Kırıkkale´ye de daha önceki üniversite veya bir fakültesinin kazandırılması için özel çaba harcayacağını da belirtti.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü