Şehit yakınları ve gazilerimizin bizim kalbimizde büyük veri var

Şehit yakınları ve gazilerimizin bizim kalbimizde büyük veri var

AK PARTİ`DEN ŞEHİT DERNEĞİ ZİYARETİ

Şehit yakınları ve gazilerimizin bizim kalbimizde büyük veri var

Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay İl Yönetimi ile beraber Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şube Başkanlığını ziyaret etti.

FAALİYETLERİNİ ANLATTILAR

Düzenlenen ziyarette Dernek ve faaliyetleri hakkında Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ve i l Yönetimini bilgilendiren Dernek Başkanı Rıfat Öcal” Son dönemlerde Şehit Aileleri ve Gazilerimizin özlük hakları ile ilgili 6495 sayılı kanun ve çeşitli yönetmeliklerle düzenlemeler yapıldı İlgili Kanun kapsamında İlimizde 54 hak sahibi Şehit ailesine ve kamuda görev verildi. Biz Dernek olarak Şehitlerimizin geride bıraktıkları ailelerinin ve Gazilerin özlük haklarını düzenleme ve kanunlaştırılmasında emeği geçen Bütün Siyasi Partilere teşekkür ediyoruz” dedi.

NE KADAR DUA ETSEK AZDIR

Şehit aileleri ve Gazilerle sohbet eden İl Başkanı Mürsel Akçay Ülkemizin bu güne gelmesinde büyük katkıları olan Şehitlerimizin ve Gazilerimizin kalbimizde özel bir yerleri vardır. Biz Ak Parti olarak; Şehit ve Gazilerimizi sadece Şehitler ve Gaziler gününde değil her zaman anmak, her zaman Şehit aileleri ve Gazilerle birlikte olmak ve sizlerin bütün sıkıntılarınızda ve dertlerinizde yanınızda olmak istiyoruz, olacağız da. Dolayısı İle Şehitlerimize ve Gazilerimize ne kadar dua etsek azdır, Sizler bizim en değerli varlıklarımızsınız. Ziyaretimiz vesilesi ile bütün Şehitlerimizi rahmetle, şehit ailelerimizi gazilerimizi şükranla anıyorum.”  dedi.



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı