Şehit ve gazilerimize çok şey borçluyuz

Şehit ve gazilerimize çok şey borçluyuz

ŞEHİTLERİMİZ SAYESİNDE BU TOPRAKLARDAYIZ

Şehit ve gazilerimize çok şey borçluyuz

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şubesi tarafından Öğretmen Muhittin Ardahan Ortaokulu ziyaret edildi.

ÜSTÜN FEDAKÂRLIKLAR SAYESİNDEDİR

Öğretmen Muhittin Ardahan Ortaokulu ziyareti, şehitlerimiz anısına saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunası ile başladı. Okul Müdürü Habip Aykul, Vatan topraklarında rahat gezebiliyor, evlerimizde rahat oturabiliyor, rahatlıkla okullarımıza gelebiliyorsak bunlar şehit ve gazilerimizin yaptıkları üstün fedakârlıklar sayesindedir. Onun için şehit ve gazilerimize çok şey borçluyuz. Eğitimciler olarak bizlere düşen yeni nesilleri Şehitlik duygusuyla yetiştirebilmek, gerektiğinde canını ortaya koyacak bilinçli Vatan evlatları yetiştirmektir. Şehit ailelerimize ve Gazilerimize Okulumuzu ziyaret ettikleri içinde teşekkür ediyorum.” dedi.

ŞEHİTLİK ZİYARET EDİLDİ

Dernek tarafından hazırlanan İlimizin şehit ve gazilerinin slayt resimleri öğrencilere izletildi. Programda şiir okuyan öğrencilere Dernek Başkanı Rıfat Öcal, tarafından hediye verildi. Öğrencilerin şehit ve gazilik hakkındaki sorularının şehit aileleri ve gaziler tarafından cevaplandırılmasıyla program devam etti. Ardından öğrenciler ve dernek üyelerinin Şehitlik ziyareti ile devam etti. Dernek Başkanı Rıfat Öcal, tarafından Şehitlik ve Şehitlikte kabri bulunan şehitler hakkında öğrencilere bilgi verildi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü