Şehit ve Gazi aileleri birliktelik yemeği yedi

Şehit ve Gazi aileleri birliktelik yemeği yedi

BÜROKRASİ VE AİLELER BU YEMEKTE BULUŞTU

Şehit ve Gazi aileleri birliktelik yemeği yedi

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şubesi Üyelerinden Kıbrıs Gazisi Alaattin Elitok tarafından Birlik ve Beraberlik yemeği verildi.

PROTOKOL ÜYELERİ DE KATILDI

Akşam saatlerinde başlayan Birlik ve Beraberlik yemeğine Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Harun Ulusoy, Gençlik ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü ve Eşi, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Zühtü Bozdemir ve Eşi, Dernek Başkanı Rıfat Öcal, Şehit ve Gazi aileleri katıldı.

FAALİYETLER HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Dernek ve faaliyetleri hakkında misafirlere bilgi veren Dernek Başkanı Rıfat Öcal  Biz Şehit aileleri ve Gaziler olarak Ülkemiz için verilebilecek en kıymetle canlarımızı ve bedenlerimizin bir bölümünü feda etmiş kişiler olarak her zaman olduğu gibi bu gün de yanımızda olduğunuz için teşekkür ediyoruz. Devletimizin İlimizdeki temsilcileri olan bütün Kamu Kurumları, Siyasi Temsilcileri, Sivil Toplum Örgütleri, Ulusal ve Yerel Basın Kuruluşları her zaman Derneğimizi ve faaliyetlerimizi desteklemektedir.”dedi.

KATILIMCILARLA SOHBET ETTİLER

Düzenlenen programda Şehit aileleri ve Gazilerle sohbet eden protokol üyeleri her zaman Şehitlerimizin aileleri ve Gazilerimizle bir aradayız, sıkıntıları sıkıntımız, hüzünleri hüznümüz, mutlulukları mutluluğumuz olmuştur, olmaya da devam edecektir ”dediler. Yemek programı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü tarafından okunan Kur-anı Kerim ve yapılan dua ile son buldu.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü