Şehit Serbülent Yalçın anıldı

Şehit Serbülent Yalçın anıldı

TÜRKİYE HARP MALULÜ GAZİLER, ŞEHİT DUL VE YETİMLERİ DERNEĞİ TARAFINDAN ŞEHİT UZMAN JANDARMA ÇAVUŞ SERBÜLENT YALÇIN İÇİN ŞEHİT OLUŞUNUN YILDÖNÜMÜNDE ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

Şehit Serbülent Yalçın anıldı

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği tarafından Şehit Uzman Jandarma Çavuş Serbülent Yalçın için şehit oluşunun yıldönümünde anma programı düzenlendi.

YEMEK VERİLDİ

Program Garnizon Komutanlığı misafirhanesinde Şehit Yalçın?ın ailesi tarafından yemek ikramı ile başladı. Düzenlenen programa Vali Yardımcısı Rıfat Ata, Garnizon ve Mühimmat Komutanı Mehmet Kaya ve Eşi, Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Genç, İl Jandarma Komutanı Harun Karabulut, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zühtü Bozdemir ve Şehitlik Camii din görevlisi Yalçın Demirel katıldı. Programda Dernek Başkanı Rıfat Öcal tarafından Şehit Uzman Jandarma Çavuş Serbülent Yalçın hakkında misafirlere bilgi verildi.

UZAKTAN KUMANDALI MAYINLA ŞEHİT EDİLDİ

Öcal ?Şehidimiz, 18 Temmuz 1978 tarihinde Kırıkkale de dünyaya gelmiş, 2000 yılında Uzman Jandarma okulundan mezun olmuş ve İzmir ? de göreve başlamıştı. 2004 Yılında Siirt İl Jandarma Komutanlığı emrinde görev yapmaktayken 7 Haziran 2007 tarihide Siirt-Şirvan kara yolunda terör örgütlerinin döşediği mayının uzaktan kumanda ile patlatılması ve BTR aracının uzun namlulu silahlarla taranması sonucu şehit olmuştu. Evli olan Şehit Uzman Çavuş Serbülent Yalçın Koçubaba Köyüne defnedilmişti? dedi.

KABRİ BAŞINDA DUA EDİLDİ

Verilen yemeğin ardından Şehit Yalçın?ın Balışeyh Koçubaba köyündeki kabri ziyaret edilerek dua edildi. Şehit Yalçın?ın kabir ziyaretinde, Balışeyh İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli, İlçe Jandarma Komutanlığı personeli, Şehitlik Camii din görevlisi Yalçın Demirel, Dernek Başkanı Rıfat Öcal, şehit ve gazi aileleri tarafından kederli aile yalnız bırakılmadı.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü