ŞEHİTLİKTE GÖZYAŞI DİNMİYOR

ŞEHİTLİKTE GÖZYAŞI DİNMİYOR

ŞEHİT ÇOCUKLARI ?BABALAR GÜNÜ?NÜ ŞEHİTLİKTE GEÇİRDİLER. BABALARININ MEZARLARINI GÜLLERLE DONATTILAR

ŞEHİTLİKTE GÖZYAŞI DİNMİYOR

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği tarafından Babalar Gününe özel program düzenlendi. Babalar gününde ziyaret edilen şehitlik kabrinde duygu dolu anlar yaşandı. Ailelere gül hediye eden Başkan Rifat Öcal, hüzün, mutluluk ve gözyaşının bir arada olduğunu söyledi.

 

BABALARINA KOŞTULAR

Dernek Başkanı Rıfat Öcal tarafından Şehit Ailesi Gaziler Derneğinde Şehit babalarına, annelerine eşlerine çocuklarına ve gazilere Gül hediye edildi. Dernekte üyelere hediye edilen güller şehitlikteki kabirlere bırakıldı. Babalar gününde bütün çocuklar babalarına koşarken, aileleri için ise durum farklı oldu. Dernek Başkanı Rifat Öcal duygu dolu onlar yaşandığını belirterek, ?Çünkü o aileler gözlerinden dahi sakındıkları evlatlarını, eşlerini ve babalarını henüz yirmi yaşında iken toprağa vermenin acısını her zaman içlerinde yaşamışlardı? dedi.  

 

ACILAR YÜREKLERİ DAĞLADI

Şehitlerimizin kabirleri özenle temizlendi. Yeni getirilen çiçeklerle süslendi. Dernek Başkanı Rifat Öcal, ?Şehit çocuklarında durum daha da farklıydı. Bazıları henüz babalarını görememiş, bir kaçı hayal mayal hatırlıyordu. Onlarda betonları kucakladı, öptü ve elinde getirdiği bir demet gülü yavaşça babasının kabrine bıraktı. Şehit Mustafa Uğurelli?nin bizlere emaneti olan Yağmur zaten babasının kabrine de yazdırmış babasını çok sevdiğini ve özlediğini, Şehit Suat Yalçın?ın dernek yetkililerine emaneti olan İlayda?da Yağmur? dan farklı değildi. Bir babalar günü daha kelimeler düğüm, düğüm acılar ise her zamanki gibi taptaze yüreklerde kaldı? diye konuştu.  



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ