Şehitlikte burukluk ve hüzün var

Şehitlikte burukluk ve hüzün var

Kırıkkale Valisi Ali Kolat ve beraberindeki protokol üyeleri Ramazan Bayramı öncesinde Kırıkkale Şehitliğini ziyaret etti.

KARANFİL BIRAKTILAR
Vali Ali Kolat ve beraberindeki Garnizon Komutan Vekili Bakım Albay Mustafa Sakarya,, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Jandarma Komutan Vekili Yarbay Sabri Küyük,, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar ile birlikte Kırıkkale Şehitliğini ziyaret etti. Şehitler için okunan Kuran-ı Kerim ve Duaların ardından Vali Kolat ve beraberindekiler şehit ailelerine başsağlığı dileyerek şehit kabirlerine karanfil bıraktılar.

ŞEHİTLER UNUTULMAZ
Tüm İslam Aleminin Mübarek Ramazan Bayramını kutlayan Vali Kolat Ziyaret sonrasında gazetecilere açıklamada bulundu. Şehitlerin bu ülkenin huzur ve güvenliği için canlarını feda ettiğini söyleyen Vali Kolat, "Şehitlerimizin emaneti şehit aileleri her zaman destekleniyor. Bu konuda gerekli çalışmaları yapıyoruz” dedi. Bir bayramı daha hüzün içerisinde geçiren Şehit yakınları, itinaya temizledikleri mezarların başında Kur`an-ı Kerim okuyup dua etti. Kimi şehit yakını kabir başında ağlarken kimisi de Ramazan Bayramının sembolü olan şekerlerden kabir başına bıraktı



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ