Şehitlikte bayram hazırlığı

Şehitlikte bayram hazırlığı

Kırıkkale Şehitliği?nde Ramazan Bayramı öncesi temizlik ve bakım çalışmaları yapılmaya başlandı. Aynı zamanda şehitlerin kabristanına bayraklar dikilerek, göklere çekildi.

RENK RENK ÇİÇEKLER DİKİLİYOR

Vatan İçin Can Verenler Derneği Başkanı Mümtaz Torunlu, Ramazan Bayramı öncesi Kırıkkale Şehitliği?nde hummalı bir çalışma başladı. Her şehit kabristanı tek tek temizlenirken, aynı zamanda renk renk çiçekler dikilmeye başladı. Temizlik ve bakım çalışmasının yanı sıra şehitlerin kabristanına bayrakları çekildi. Güzel bir görünüme kavuşan Kırıkkale Şehitliği?nde şehitlerin isimlerinin yazılı bulunduğu isimlikler de tek tek silindi.

BAYRAKLARI TAKILDI

Dün çalışmaları yerinde inceleyen ve takip eden Vatan İçin Can Verenler Derneği Başkanı Mümtaz Torunlu, bayram öncesi şehitlikte güzel bir görünüm olması için çalışmalara hız verdiklerini söyledi. Her şehit kabristanına rengârenk çiçeklerin dikildiğini belirten Torunlu, ?Şehitlerimize sahip çıkmamız lazım. Biz kendi imkânlarımız ile çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bayraklarını da temizleyerek geri taktık? diye konuştu.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü