Şehitlerin başını asla öne eğdirmeyeceğiz

Şehitlerin başını asla öne eğdirmeyeceğiz

CHP Grup Başkanvekili Emine Ülker Tarhan, hükümetin terör örgütüyle başbaşa vererek Anayasa hazırlamasına müsaade etmeyeceklerini belirterek, "Başkanlık karşılığı ne verecekse cebinden mi verecek, eğer çocuklarımızın, Mehmetlerimizin aziz hatırasını bedel

GAZİLERE YAKIN İLGİ GÖSTERDİ
TBMM`de Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Kırıkkale Şubesi Başkanı Rıfat Öcal ve beraberindeki şehit ailelerini Meclis`te kabul etti. Ziyarette dernek Başkanı Rıfat Öcal üyeleri ile ilgili sorunları içeren açıklamalarda bulundu. Öcal sorunlarının TBMM?de gündeme getirilmesini istedi. Emine Ülker Tarhan ise şehit yakınları ile gazilerle ilgili sorunların gündemlerinin birinci sırasında yer aldığını belirterek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İktidarın çözüm ortaklarından birisi yakın bir geçmişte, kadınlar gününde şehitleri kastederek söylediği sözü anımsatan Tarhan ?Söz silahtır kötülüğe de yarar iyiliğe de bu açıklamanın bir kadın tarafından, kadınlara, annelere karşı yapılabilmiş olması kaba bir kötülüktür" dedi. 
OĞULLANRINIZ BOŞUNA ÖLDÜ DEDİLER
Tarhan şöyle konuştu; "Bilmem kaçıncı açılımın muhataplarının da ifşası niteliğindedir. Devletin hiçbir politikasından haberi, bilgisi ve katkısı olmayan masum şehit annelerine dönüp `oğullarınız boşuna öldü` denilmesi, tek kelimeyle vicdansızlıktır. Oğullarından onlara kalan hatıralarını anlamsızlaştırma çabası onları yaralamış, incitmiştir. Milleti her gün tehdit edenlere değil, gücü ancak gazilere şehit ailelerine yeten başbakanın şehit annelerinin yüzüne bakmaya artık yüzü kalmamıştır. Böylece açılımın muhatapları açısından tencere yuvarlanmış kapağını bulmuştur. Erdoğan Öcalan ahengi tutturulmuştur?
BAŞBAKAN?IN NE YAPACAĞI BELLİ OLMUYOR
Başbakan?ın ne zaman bir masaya otursa ya ülkenin hangi kaynağını satacağını ya da kendi çıkarları için bir teröristle nasıl anayasa yapacağı şeklinde plan yaptığını ileri süren Tarhan ?Bakın, teröriste her istediğini vererek, ya da toprak vererek terörü bitirmek gibi parlak bir fikir dünyada bugüne kadar kimsenin aklına gelmemişti. Başbakanın aklına geldi. Zaten ağzından baklayı çıkarmış eyalet sistemi demiştir. Çanakkale`den sonraki en önemli sefere döndürülen İmralı seferleri ile güç terör örgütüne kaymıştır. `Bir ipte iki cambaz oynamaz` demiş atalarımız. Cambazlardan biri tökezlemektedir, başbakan her an ipten düşebilir. Aslında neredeyse eşbaşkan haline gelmiş gerçekten de He-Man olmadığı anlaşılmıştır. Tam da bu sırada İsrail`in özrü gelmiştir. Bu aslında bir hayat öpücüğüdür. Bu sahte özre Gazzelilerin kanmadığı da anlaşılmaktadır. Hesap büyük ve Ortadoğu`da kaynatılacak kazan büyük. Ülkesini Ortadoğu`da kanlı bir maceraya sokmaya, hazırlanıyor sadece kendi ülkesinin değil, komşu ülkelerin gençlerinin hayatı üzerine ikbal düşleyen bu adam, korkudan binlerce koruma ile dolaşan bu adam edebiyatını yaptığı kefeni bile zırhlı tasarlanmış bu adam sadece kendini koruyup kollamayı biliyor, halkını ve ulusal çıkarlarımızı değil. Muhakkak içeceğini söylediği baldıran zehrinin panzehiri de stratejik ortakları tarafından kendisine verilmiştir." Diye konuştu
HUHUK İÇİNDE GÖZE GÖZ DİŞE DİŞ 
Tarhan, ayrıca "Bu konuda hukuk içinde göze göz, dişe diş bir mücadeleyi göze alıyorsa buyursun" diyerek şehit analarına "İşte şehit annelerinin önünde söylüyorum başkanlık karşılığı ne verecekse cebinden mi verecek, eğer çocuklarımızın, Mehmetlerimizin aziz hatırasını bedel olarak vermemizi istiyorsa biz onu vermeyeceğiz, şehit annelerinin başını öne eğdirmeyeceğiz" dedi.


1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü