ŞEHİTLERİMİZİN EMANETLERİ BAŞIMIZIN TACIDIR

ŞEHİTLERİMİZİN EMANETLERİ BAŞIMIZIN TACIDIR

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, eşi Canan Sezer Hanımefendi ile birlikte 2016 yılında şehit olan Uzman Jandarma Çavuş Osman Yıldırım’ın, Yahşihan ilçesindeki baba ocağını ziyaret etti.

Vatanımızın birliği ve bütünlüğü için canlarını feda eden aziz şehitlerimizin bizlere emaneti olan aileleri ve yakınları ile kahraman gazilerimizi her fırsatta ziyaret eden Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, şehit ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını belirtti. Ziyarette, şehidimizin ailesi ile bir araya gelerek bir süre sohbet eden Vali Sezer, “Şehitlerimizin emanetleri başımızın tacıdır. Onlara her zaman sahip çıkacağız ” dedi.

Şehidimizin ailesi ilgileri dolayısıyla Vali Sezer’e teşekkür etti. Ziyarette Yahşihan Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu ve eşi ile Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili Yakup Yeşilırmak’ta bulundu. 1992 doğumlu Uzman Jandarma Çavuş Osman Yıldırım, 27.07.2016 tarihinde Siirt İli Eruh ilçesinde, bölücü terör örgütü mensuplarınca yola önceden döşenen mayının askeri aracın geçişi sırasında uzaktan kumanda ile infilak ettirilmesi sonucu şehit düşmüştü.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ