Şehitlerimizin isimleri cadde ve sokaklarda yaşayacak

Şehitlerimizin isimleri cadde ve sokaklarda yaşayacak

BİRÇOK SOKAK VE CADDE ADI DEĞİŞTİ

Şehitlerimizin isimleri cadde ve sokaklarda yaşayacak

Kırıkkale Belediye Meclisi 2016 Yılı Eylül Ayı Olağan Toplantısı, Meclis Başkanvekili Çakır Yıldırım başkanlığında gerçekleştirildi. Terörle Mücadelede ve 15 Temmuz Darbe Girişimi sırasında şehit olan Kırıkkaleli asker, polis ve sivillerin isimlerinin cadde ve sokaklara verilmesinin kararlaştırıldığı toplantıda Cumhuriyet Meydanının ismi de Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı olarak değiştirildi.

ÇAKIR YILDIRIM BAŞKANLIĞINDA TOPLANDI

Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirilen Kırıkkale Belediye Meclisi 2016 Yılı Eylül Ayı Olağan Toplantısında konuşan Meclis Başkanvekili Çakır Yıldırım, toplantı öncesi 15 Temmuz Darbe Girişiminde demokrasiye yapılan hain saldırıyı kınadığını belirterek şehitlerimize Allah´tan rahmet diledi.

BİRÇOK SOKAK VE CADDE ADI DEĞİŞTİ

Ağustos-2016 dönemine ait tutanak karar özetinin okunup oylanmasıyla başlayan toplantıda şehit isimlerinin yaşatılması hususu görüşülerek oylandı. Şehit isimlerinin şehit yakınlarının ikamet ettiği sokaklara verilmesinin oy birliğiyle kararlaştırıldığı toplantıda Sanayi Mahallesi 1257. Sokağın ismi Şehit Polis Yılmaz Dikmen Sokağı, Yuva Mahallesi 2412. Sokağın ismi Şehit Jandarma Uzman Çavuş Osman Kablan Sokağı, Karşıyaka Mahallesi 2106. Sokağın ismi Şehit Polis Emrah Pekdoğan Sokağı, Yaylacık Mahallesi 353. Sokağın ismi Şehit Özel Harekât Polisi Hakan Yorulmaz Sokağı, Etiler Mahallesi 1123. Sokağın ismi Şehit Jandarma Başçavuş Şükrü Ceylan Sokağı, Yenimahalle 320. Sokağın ismi Şehit J. Uzman Çavuş Yusuf Alsancak Sokağı, Bağlarbaşı Mahallesi 940 Sokağın ismi Şehit Polis Mustafa Nohut Sokağı, Kaletepe Mahallesi 1032. Sokağın ismi Şehit SHH Komando Onbaşı Atilla Demirbaş Sokağı, Bahçelievler Mahallesi 2048. Sokağın ismi Şehit Polis Muhammed Fatih Sivri Sokağı, Kaletepe Mahallesi 1017. Sokağın ismi Şehit Polis Ferhat Bozkurt Sokağı olarak değiştirildi.

MEYDANIMIZIN YENİ İSMİ CUMHURİYET VE DEMOKRASİ MEYDANI

Komisyondan gelen komisyon raporların okunarak oylandığı toplantıda, Komisyon´un bir önceki ayda aldığı kararla bir çalışma yapan AR-GE komisyonu bu çalışma sonunda Kırıkkale Cumhuriyet Meydanının yeni ismi ?Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı? olarak meclisimize sunuldu. Kabul edilen maddeyle Meydanın yeni ismi Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı olarak belirlendi. Gündemin diğer maddesi olan Komisyondan gelen İmar Tadilat talepleri değerlendirilerek oylama yapıldı. Gelen İmar tadilat talepleri komisyona havale edilmek üzere meclis üyelerinin oyuna sunuldu.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü