Şehitlerimizin emanetlerinin her zaman yanındayız

Şehitlerimizin emanetlerinin her zaman yanındayız

MÜCADELE AZİM VE KARARLILIKLA SÜRECEKTİR

Şehitlerimizin emanetlerinin her zaman yanındayız

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Dernek Başkanı Rıfat Öcal ve Dernek üyeleri tarafından göreve yeni başlayan İl Jandarma Alay Komutanı İsa Çakmak ziyaret edildi.

DERNEK FAALİYETLERİNİ ANLATTI

Düzenlenen ziyarette Dernek Başkanı Rıfat Öcal tarafından dernek faaliyetleri ve üyeler hakkında İl Jandarma Komutanı İsa Çakmak´ a bilgi verildi. Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren İl Jandarma Komutanı İsa Çakmak ise şunları söyledi:

MÜCADELE AZİM VE KARARLILIKLA SÜRECEKTİR

?Milletimizin bağımsızlığı, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin sonsuza kadar sürecek varlığının simgesi olan Aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Şehitlerimizin emaneti olan kutsal toprakları korumak için her zaman fedakârca çalışan Jandarma Teşkilatının milletin huzur ve güvenliği için yürüttüğü kahramanca mücadeleyi dün olduğu gibi bugün ve gelecekte de aynı azim ve kararlılık içerisinde sürdüreceğine inancım tamdır.?

YANINDA VE YARDIMINDAYIZ

?Emniyet ve asayiş görevleri esnasında binlerce evladını şehit ve gazi veren jandarma teşkilatımız, şehitlerimizin bizlere emaneti olan değerli aileleri ve gazilerimizin her zaman yanında ve yardımında olduğunu olmaya da devam edeceğini ziyaretiniz vesilesi ile bir kez daha ifade etmek istiyorum? dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü