Şehitlerimizin emaneti her zaman başımızın tacı

Şehitlerimizin emaneti her zaman başımızın tacı

KIRIKKALE VALİSİ MEHMET İLKER HAKTANKAÇMAZ DERNEKLERİ ZİYARET ETTİ

KIRIKKALE VALİSİ MEHMET İLKER HAKTANKAÇMAZ DERNEKLERİ ZİYARET ETTİ

Şehitlerimizin emaneti her zaman başımızın tacı

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği ile Vatan İçin Can Verenler Derneği´ni ziyaret etti.

BUGÜNLERİMİZİ ŞEHİTLERE BORÇLUYUZ

Vali Haktankaçmaz ilk olarak Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği´ni ziyaret etti. Derneğe gelişinde Dernek Başkanı Rıfat Öcal ve üyeler tarafından karşılanan Vali Haktankaçmaz´a, derneğin çalışmaları hakkında dernek başkanı Öcal tarafından bilgi sunuldu. Şehit aileleri ile bir süre sohbet eden Vali Haktankaçmaz; "Bizler sizlere çok şey borçluyuz. Bu ortamda duygulanmamak elde değil. Şehit ailelerimizin bir dernek etrafında toplanarak samimi bir ortam içerisinde ve dayanışma halinde olmaları bizleri ayrıca mutlu ediyor" dedi.

ŞEHİTLERİMİZİN BİZLERE EMANETLERİSİNİZ

Daha sonra Şeref Defterini imzalayan Vali Haktankaçmaz, "Başımızın tacı şehitlerimizin bizlere emaneti yakınları ile gazilerimizin içerisinde yer aldığı derneği ziyaretimde, üyeler arasındaki samimiyet ve güçlü dayanışma duygusunu memnuniyetle müşahede ettim. Şehitlerimizin anılarının canlı tutulduğu bu duygu dolu ortamda, şehitlerimizi bir kez daha saygı ve minnetle anıyor, gazilerimize sağlıklı ve uzun ömür diliyorum. Ruhları şad olsun." şeklinde not düştü.

VATAN İÇİN CAN VERENLER DERNEĞİNİ ZİYARET

Daha sonra Vatan İçin Can Verenler Derneği´ni de ziyaret eden Vali Haktankaçmaz´ı derneğe gelişinde Dernek Başkanı Mümtaz Torunlu ve dernek üyeleri karşıladı. Dernek Başkanı Torunlu, derneğin çalışmaları hakkında Vali Haktankaçmaz´a bilgi sundu.

BİZİM KİMSENİN TOPRAĞINDA GÖZÜMÜZ YOK

Vali Haktankaçmaz da, "Bizim kimsenin toprağında gözümüz yok. Bizim arzumuz bu bayrağın gölgesinde hür bir şekilde yaşamak. Bu millet için, bu vatan için kendi canını feda eden fedakâr şehitlerimizi rahmetle anıyorum" dedi.

ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERİMİZ BAŞIMIZ TACI

Buradaki Şeref Defterini de imzalayan Vali Haktankaçmaz, "Başımızın tacı şehitlerimizin bizlere emaneti yakınlarının kurmuş olduğu derneğimizi ziyaretimdeki sıcak karşılama ve aile ortamından büyük mutluluk duydum. Şehit yakınlarımız ve gazilerimiz, kendi aralarındaki dayanışmanın ve samimiyetin güçlendirilmesi ve şehitlerimizin anılarının canlı tutulması amacı ile faaliyet gösteren derneğimize çalışmalarında başarılar dilerim. Bu vesile ile bir kez daha şehitlerimizin aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyorum" dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü