Şehitlerimizi çok özlüyoruz

Şehitlerimizi çok özlüyoruz

"KAHRAMAN EVLATLARIMIZI HER ZAMAN HATIRLAYACAĞIZ"

Şehitlerimizi çok özlüyoruz

Vatan İçin Can Verenler Derneği Başkanı Mümtaz Torunlu ve derneğe üye şehit aileleri, Garnizon Komutanı Tümgeneral Asım Kocaoğlu´nu makamında ziyaret ettiler. Ziyarette gündeme dair açıklamalarda bulunan Torunlu, ?Terörle mücadele kapsamında şehit verdiğimiz yavrularımızın acısı yüreğimizi yakıyor? dedi.

ZAMAN YANINIZDAYIZ

Ülkesi ve vatan sevdası uğruna yavrularını şehit veren Vatan İçin Can Verenler Derneği´ne kayıtlı şehit aileleri, son günlerde Güneydoğu ve Doğu illerinde terörle mücadeleyi değerlendirmek amacıyla Tümgeneral Asım Kocaoğlu´nu makamında ziyaret ettiler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kocaoğlu, şehit ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını dile getirdi.

KAHRAMAN EVLATLARINA BORÇLU

Dernek başkanı Mümtaz Torunlu ise yaptığı konuşmada; ?Şehit aileleri olarak Vatan İçin Can Verenler Derneği, Türk milleti tarihin var olduğundan beri hür ve bağımsız yaşıyorsa bunu vatanı için canını esirgemeyen kahraman evlatlarına borçludur. Ülke ve millet menfaati için canını kanını seve seve feda etmeye yemin etmiş bu kişiler yapılmış olan bu fedakârlıklar karşısında gerekli maddi ve manevi desteği almadıkları için toplumun dışına itilmenin üzüntüsünü yaşamaktadırlar.?

GEREKLİ İTİBARI VERMELİYİZ

?Bizde millet olarak bu yiğitlerimize ne kadar fedakârlık yapsak azdır. Öyleyse bizim hür ve bağımsız bir şekilde yaşamamız için kendi canlarını vatana feda eden gençlerimize elimizden gelen her şeyi yapmalıyız. Ülkemiz için gerek savaşta gerekse eşkıya le yapılan tüm savaşlarda şehit olan tüm şehit yakınlarına gerekli itibarı vermeliyiz. Tüm yetkililer bu vatan evlatlarının sorunlarına eğilip bir çözüm bulmaları daha sonraki aslanlarımızın yurt savunasındaki kararlılığa en büyük örnek teşkil edecektir.´´şeklinde konuştu.

YURTTA SULH, CİHANDA SULH

?Unutmamalıyız ki vatan için ölmenin yanında vatan için yaşamanın da bir görev olduğunu bilmek gerekir. Vatan içindeki yaşantı apayrı bir güzellikte olmalıdır. Uğruna ölünecek kadar güzel bir vatanda o değerde bir yaşam sürmek gerekir gerçekten. Vatan toprakları üzerindeki huzur, barış ve mutluluk içinde yaşayan insanlar vatanın olmazsa olmaz parçasıdırlar. Vatan üzerinde huzurlu ve mutlu yaşamak için öncelikli parolamız, Atatürk´ün dediği gibi: ?Yurtta sulh, cihanda sulh´ olmalıdır.?



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü