ŞEHİTLERİMİZE NE YAPSAK AZDIR

ŞEHİTLERİMİZE NE YAPSAK AZDIR

Vatan İçin Can Verenler Derneği Kırıkkale Şehitliği?nde düzenleme ve bakımına devam ediyor. Son olarak her bir şehidin adına bulunan çam ağaçlarının yanına ?Şehit İsim Kütüğü? yerleştiriliyor. ?İsim Kütüğü?nde şehitlerin doğumu ve şehit olduğu il gibi öne

ÖZEL HABER / KADİR YAHŞİ
 
?ŞEHİT İSİM KÜTÜĞÜ?
Şehitlerin unutulmaması ve aileleri bir nebze olsun teskin etmek amacı ile böyle bir çalışma yaptıklarını belirten Vatan İçin Can Verenler Derneği Başkanı Mümtaz Torunlu, şehitlere ne yapılırsa az olacağını dile getirdi. Toplam 151 şehit için yapılan  ?Şehit İsim Kütüğü?nün şuan yapımına başlandığını belirten Torunlu, yaklaşık 1 ay çalışmasının süreceğini kaydetti. Yapımı bittiğinde ise açılış yapacaklarını ifade eden Torunlu, şehitler için bu türlü çalışmaların süreceğini söyledi.
 
EVLATLARIMIZA MİNNETTARIZ
Derneğin imkanları ile yapılan bu çalışmaya yetkililerden destek isteyen Mümtaz Torunlu, ?Biz derneğimizin ilkeleri doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kırıkkale şehitliğinde yaptığımız ?Şehit İsim Kütüğü? çalışması tüm şehitlerin unutulmaması içindir. Ailelerimizde memnun kaldı. Tüm şehitlerim vatanı için canını verdi. Biz ne yapsak azdır. Evlatlarımızın unutulması en büyük acımız olur. Onlara minnettarız. Diğer yandan imkanlarımız yettiği ölçüde yıkılan ve tahriş olan şehit kabirlerini de düzenlemeye çalışıyoruz? diye konuştu.


1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama