Şehitlerimiz kalbimizde, emanetleri baş tacımız

Şehitlerimiz kalbimizde, emanetleri baş tacımız

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Abdullah Öztürk bu vatan için canlarını feda eden şehitlerin kalbimizde yaşatıldığını onların emanetleri olan eş, çocuk ve anne babalarının ise baş tacı yapmamız gerektiğini söyledi. Şehit Aileleri Derneğini ziya

ÖNCELİKLERİMİZİ BELİRLEMELİYİZ

Seçim çalışmaları kapsamında Kırıkkale’de STK ziyaretlerini sürdüren AK Parti Kırıkkale Milletvekili aday adayı Abdullah Öztürk, Şehit Aileleri Derneği, Kırıkkale Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Osman Cebeci, Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Ağa Pehlivanlı ve MÜSİAD’a ziyarette bulundu. Ziyaretlerinde görüş alışverişinde bulunan Ak Parti Aday Adayı Öztürk, “Kırıkkale’nin problemlerinin iyi bir şekilde analizden geçirilmesi gerektiğini söyledi. Öztürk “İlk yapılması gereken iş Kırıkkale’nin sorunlarının, ihtiyaçlarının ve bunların öncelik sıralarının doğru tespitidir. Eğer ihtiyaçları ve önceliklerini doğru tespit edersek zaman ve kaynak israfını önleriz” diye konuştu.

ŞEHİTLER İÇİN FATİHA OKUNDU

Kırıkkale Şehit Aileler Dernek Başkanı Mümtaz Torunlu’yu ziyaret eden Ak Parti Milletvekilli Aday Adayı Abdullah Öztürk sohbet etti. Düzenlenmiş olan ziyaretten memnun olduklarını belirten Dernek Başkanı Mümtaz Torunlu Dernek faaliyetleri hakkında Öztürk’ü bilgilendirdi. Ziyarette Dernek üyelerine seslenen Ak Partili aday adayı Öztürk, “Bugün burada sizlerle birlikte olmakla sizlerin dertlerini ve sıkıntılarınızı dinleyip, dert ve sıkıntılarınızı paylaşmak için buradayız. Bu Vatan için canını vermiş Şehitlerimizin aileleri ve canından bir parça vermiş olan şehitlerin Ailesiyle ve kardeşlerimizin ve ailelerinin yanındayız. Bizler sizleri kalbimizde taşıyor ve sıkıntılarınızı paylaşıyoruz. Her zaman gece gündüz demeden her sıkıntınızda sizlerle beraberiz” dedi. Düzenlenen ziyarette de ziyaretçiler tarafından tüm Şehitler için Ruhlarına Fatiha okundu.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız