Şehitlerimiz kabri başında anıldı

Şehitlerimiz kabri başında anıldı

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği tarafından Şehit Dnz. P.Er Ayhan İçöz ve Şehit J.Astsb. Üçvş Türker Güçlütürk'e anma töreni düzenlendi.

 ŞEHİT ANNESİNE EVİNDE ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Rıfat Öcal yaptığı açıklamada, “Şehit Dnz.P.Er Ayhan İçöz, vatani görevini yapmakta iken Şırnak – Cudi dağına düzenlenen operasyon sırasında eli kanlı terör örgütü tarafından döşenen mayına basması sonucu şehit olmuştu. Şehidimiz evli ve Ayhan Gonca İçöz isminde bir kız çocuğu bulunuyordu. Şehit P.Er Ayhan İçöz’ ü kabri başında anmak üzere Keskin’e giden dernek üyeleri önce Keskin ilçesinde ikamet eden Şehidimizin annesi Muazzez İçöz ‘ü evinde ziyaret ettik”

 

KABİRLERİ ZİYARET EDİLDİ

“Şehit annesini de alarak Keskin ilçe mezarlığına giden Dernek üyeleri Şehit İÇÖZ için dualar okuduk. Şehidimizin Kabri başında Kırıkkale Şehitliği Din Görevlisi Niyazi Gevrek tarafından Kuran-ı kerim okundu ve dua edildi.Keskindeki anma programı sonrası Yenimahalle Mezarlığında Kabri bulunan Şehit J.Astsb. Üçvş Türker GÜÇLÜTÜRK’ün mezarı başına geldik.Şehit J.Astsb. Üçvş Türker Güçlütürk, 04.11.1992 tarihinde Muş- Çizmeburun kırsalında eli kanlı terör örgütü ile çıkan çatışma sonucu Şehit olmuştu. Evli olan Şehidimiz Osman ve Nilay isminde iki çocuk babası idi.”

 

DUALAR OKUNDU

Şehit J.Astsb. Üçvş Türker Güçlütürk Yahşihan mezarlığındaki kabri başında Kırıkkale Şehitliği Din Görevlisi Niyazi Gevrek tarafından Kuran-ı kerim okundu ve dua edildi” dedi. Anma programlarında, Dernek Başkanı Rıfat Öcal, Şehit aileleri ve Gaziler her zaman olduğu gibi İçöz ve Güçlütürk ailelerini yalnız bırakmadı.Duygulu anların yaşandığı anma programları sonrası Dernekte Şehit J.Astsb.Üçvş Türker Güçlütürk’ ün ailesi Dernek üyelerine yemek ikramında bulundular.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü