ŞEHİTLERİMİZ BAĞIMSIZLIĞIMIZIN SEMBOLÜDÜR

ŞEHİTLERİMİZ BAĞIMSIZLIĞIMIZIN SEMBOLÜDÜR

Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale Milletvekili Adayı Yaşar Yılmaz, ?Şehitlerimiz Türkiye Cumhuriyeti?nin bağımsızlığının sembolüdür. Davulla, zurna ile giden, kınalı kuzularımızın şehit olması bizleri derinden üzüyor? dedi.

ŞEHİTLERİMİZ ÖLÜ DEĞİLDİR
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Rıfat Öcal ve Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Kırıkkale İl Başkanlığını ziyaret ederek milletvekili adaylarına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Şehitlerin her zaman anılması gerektiğini ve bu konuda herkesin üstüne düşen görevi yapması gerektiğini belirten CHP Kırıkkale Milletvekili Adayı Yaşar Yılmaz, ?Şehitlerimiz ölü değildir ve vatanımızın bağımsızlığı için şehit olmuştur. Asker gecelerine gittiğim zaman duygulu anlar yaşıyorum. Kınalı kuzular davulla, zurnayla askere gidiyor ve şehit olup geliyor. Şehit olan yavrularımızın aileleri gururun en büyük sembolüdür? dedi.
 
ŞEHİTLİĞİ BEKLEYECEK GÖREVLİMİZ YOK
Şehitlik de yaşanan sıkıntıların kendisini üzdüğünü ve kimsenin bu konuda kendileri ile ilgilenmediğini belirten Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Rıfat Öcal, ?Şehitlikte bir şehidimizin yanında bulunan Türk Bayrağı bizleri derinden üzüyor. Türk Bayrağı gerçekten çok vahim bir vaziyette. Yine şehitlikte, şehitliği bekleyecek bir güvenlik görevlisi yok. Biz elimizden geleni yapıyoruz, ancak maddi konularda bizde bazı konularda yeterli olamıyoruz. Sonra siyasetçiler Cumhuriyet Meydanı?nda şehit ve gazi ailelerinin yanında olduklarını belirtiyorlar. Biz kimin bizim yanımızda biliyoruz? diye konuştu.


1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız