ŞEHİTLERİMİZ ASLA UNUTULMAMALIDIR

ŞEHİTLERİMİZ ASLA UNUTULMAMALIDIR

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Rıfat Öcal, Yönetim Kurulu ve Dernek üyeleri Şehit Aileleri, Gaziler, Çerikli Belediye Başkanı Ömer Sakarya?yı ziyaret etti. Şehit ailelerine gösterilen hassasiyet konusunda Başkan Sakary

ŞEHİTLERE DEĞER VERİLİYOR

Çerikli halkının şehitlere gösterdiği saygıdan ve ilgiden dolayı mutlu olduklarını belirten Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Rıfat Öcal, ?Çerikli halkı ve sizlerin çalışmaları ile şehitlerimize gösterilen duyarlılığı Belediye binası girişine yaptırdığınız şehitler fotoğrafları ve kasabanızdaki cadde ve sokaklara Şehitlerimizin isimlerini tabelalara yazdırmış olmanız, Şehitlerimize ve ailelerine göstermiş olduğunuz önem ve duyarlılıktan dolayı Şehit Aileleri ve Gaziler olarak şahsiyetinize ve çalışma arkadaşlarınıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Yaptığınız bu önemli çalışmalarla Kırıkkale Belediyesi, İlçe Belediyeleri ve Kasaba Belediyelerine örnek olacak bir yaklaşım sergilemeniz, biz Şehit ailelerini ve Gazileri son derece memnun etmiştir. Umut ediyoruz ki sizin bu çalışmalarınızdan örnek alarak diğer Belediye Başkanları da en yakın zamanda aynı duyarlılığı gösterme gayretinde olacaklardır? dedi.

 

ŞEHİTLERİMİZİ UNUTMAYACAĞIZ

Şehitlerin hiçbir zaman unutulmayacağını ve her zaman yaşacağını belirten Çerikli Belediye Başkanı Ömer Sakarya, ?Yapmış olduğunuz ziyaret samimiyetle bizleri çok duygulandırmıştır. Vatanımızın Bölünmez Bütünlüğü uğruna kendilerini feda eden Şehitlerimizin sizler eli öpülesi Şehit anneleri, babalarısınız. Sizlerde bu uğurda kolunu, bacağını, gözünü feda etmiş kahraman gazilerimizsiniz. Başta aziz Şehitlerimiz olmak üzere acılı aileleri ve gazilerimizin yaptıkları fedakârlıklar karşısında benim yaptığımın ve yapacaklarımın sözü bile olmaz Şehitlerimiz ve sizler için ne yapsak yeterli olmayacaktır. Ama Belediyemizin imkânları dâhilinde bir şeyler yapmaya çalıştım ve her zaman da yapmaya azami gayret edeceğim. Belediye Binamız girişine de yazdırdığım gibi Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez? elimden geldiği kadar Şehitlerimizin İsimlerini ve hatıralarını yaşatacağım. Dolayısı ile şehitlerimize, gazilerimize ve ailelerine, sahip çıkmak tüm vatandaşlarımızın vefa borcudur? dedi.

 

ŞEHİT KABRİ ZİYARET EDİLDİ

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Rıfat Öcal ve Dernek Üyeleri Belediye Başkanlığı ziyareti sonrası, Diyarbakır Lice İlçe Jandarma Komutanlığı emrinde Uzman Jandarma olarak görev yapmakta iken, Bölücü terör örgütüne karşı icra edilen operasyon dönüşü bulunduğu aracın kaza yapması sonucu 23 Eylül 2003 tarihinde Şehit olan Şehit Jandarma Uzman Çavuş Köksal Kuzeytepe?nin ailesini ziyaret ettiler. Dernek üyeleri ile sohbet eden Şehit babası Suat Kuzeytepe ise düzenlenen ziyaretten memnuniyetini dile getirdi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ