ŞEHİTLERİMİZ ASLA UNUTULMAYACAK

ŞEHİTLERİMİZ ASLA UNUTULMAYACAK

Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, ?Şehitlerimiz asla unutulmayacak, Biz Türkiye Cumhuriyeti olarak şehitlerimizi unutmayacağız. Vatanı için can veren şehitlerimizin ailelerine de her türlü desteği sağlıyoruz? dedi.

ŞEHİT MEZARINI ZİYARET ETTİ
Vali Hakan Yusuf Güner Işıklar Köyü?nde Şehit Mezarlığı Düzenleme işini bizzat takip etti. 5 Mayıs 2000 yılında şehit olan Jandarma Üst Çavuş Nihat Akbulut?un mezarını da ziyaret eden Vali Güner şehitlere her zaman saygılı olduklarını açıkladı. Vali Güner, ?Şehitlerimiz asla unutulmayacak, Biz Türkiye Cumhuriyeti olarak şehitlerimizi unutmayacağız. Vatanı için can veren şehitlerimizin ailelerine de her türlü desteği sağlıyoruz. Vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını ortaya koyan şehitlerimizi bir kez daha minnetle anıyoruz. Kederli ailelerinin her zaman yanlarında olduklarımıza hatırlatıyoruz? dedi.
 
HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM
Milletin devlete her zaman güvendiğini ve bu konuda devletin de millet ile bir olduğunu belirten Vali Güner, ?Milletimiz devletimize güveniyor, devletimizde milletimize bu doğrultuda hizmet ediyor. Bu çark yıllardan beri böyle devam edip gidiyor. Allah devletimizi başımızdan eksik etmesin diyen insanlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Şehit cenazelerinde tek yürek olan, teröre hep bir ağızdan lanet yağdıran annelerimize, kardeşlerimiz ile gurur duyuyorum.  Duyarlı vatandaşlarımız oldukça bu ülke her zaman gelişecek ve büyüyecektir? diye konuştu.
 


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ