Şehitlerimiz, memleketimizin tapuları

Şehitlerimiz, memleketimizin tapuları

ŞEHİT MEZARLARINA KARANFİL BIRAKTILAR

Şehitlerimiz, memleketimizin tapuları

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz ve beraberindekiler, Kırıkkale Şehitliğini ziyaret ederek, şehit mezarlarına karanfil bıraktı.

KUR´AN-I KERİM OKUNDU

Şehitlikteki program, Kur´an-ı Kerim tilaveti ve İl Müftüsü Bekir Gerek´in dua etmesiyle başladı. Bazı şehit yakınları, Kur´an-ı Kerim tilaveti ve dua sırasında gözyaşlarına hâkim olamadı.

ŞEHİTLER MEMLEKETİMİZİN TAPULARI

Vali Haktankaçmaz, burada yaptığı açıklamada, memleketin tapusu niteliğindeki şehitlerin mezarlarını ziyaret ettiklerini belirterek onları bir kez daha rahmet ve minnetle yâd ettiklerini ve ailelerine sabır dilediklerini söyledi. Haktankaçmaz, "Şehitlerimizi unutmadığımızı, gazilerimizle birlikte olduğumuzu göstermek için buraya geldik. Şehitlerimize tekrar rahmet diliyorum. İnşallah onların bize emaneti olan ve canlarını bu uğurda feda ettikleri bu vatanı ve bayrağı daha yükseklerde dalgalandırmak ve ülkemizi çok daha iyi yerlere taşımak için var gücümüzle tüm Türkiye ve Türk milleti olarak çalışacağız" diye konuştu.

ŞEHİT MEZARLARINA KARANFİL BIRAKTILAR

Vali Kaçmaz, Garnizon Komutanı Tümgeneral Asım Kocaoğlu, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve protokol üyeleri daha sonra şehit mezarlarına karanfil bıraktı.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü