Şehitlerimiz Karagöz ve Şahin dualarla anıldı

Şehitlerimiz Karagöz ve Şahin dualarla anıldı

ŞEHİTLERİMİZİ UNUTMAYACAĞIZ, UNUTTURMAYACAĞIZ!

Şehitlerimiz Karagöz ve Şahin dualarla anıldı

Jandarma Uzman Çavuş Şehit Erdal Karagöz ve Şehit Jandarma Uzman Çavuş Uğur Şahin dualarla anıldı. Anma törenine Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ve Şehit aileleri katıldı.

ŞEHİT AİLELERİNE YEMEK

Şehitleri anma programı Garnizon Komutanlığı Kışla Gazinosunda Şehit aileleri tarafından ikram edilen yemek ile başladı. Düzenlenen programa, Vali Yardımcısı Ayhan Özkan, Garnizon ve Mühimmat Komutanı Selami Arslan, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, İl Jandarma Komutanı İsa Çakmak, İl Genel Meclisi Başkanı Murat Çaykara, Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, İl Müftüsü Bekir Gerek, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hatice Uğurlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rıfat Ünlü ve eşi, Şehit Aileleri ve Gaziler katıldı.

SİLVAN´DA ŞEHİT OLDU

Dernek Başkanı Rıfat Öcal tarafından Şehit Erdal Karagöz ve Uğur Şahin hakkında misafirleri bilgilendirdi. Öcal yaptığı açıklamada ?Şehidimiz Erdal Karagöz, Diyarbakır İli Silvan İlçesinde görev yaparken 16.01.2001 tarihinde terör örgütüne düzenlenen bir operasyon sırasında askeri aracın şarampole yuvarlanması sonucunda şehitlik mertebesine ulaşmıştır. Evli ve bir çocuk babası olan şehidimiz düzenlenen askeri törenle hacılar kasabası aile mezarlığına defnedilmiştir.?

BAYRAK OPERASYONUNDA ŞEHİT OLDU

Diyarbakır İli Sur İlçe Merkezinde yürütülmekte olan Bayrak 12 operasyonunda 15 Ocak 2016 günü saat 16.50 sıralarında bölücü terör örgütü pkk mensupları ile çıkan çatışma sonucu yaralanarak Diyarbakır Asker Hastanesinde yapılan ilk tedavisinin ardından Ankara Gülhane Askeri Tıp Fakültesine sevki esnasında kurtarılamayarak,16 Ocak 2016 günü saat 00.47 de Şehitlik mertebesine ulaşmıştır. Evli ve Üç çocuk babası olan Şehidimiz, düzenlenen törenle Kırşehir İli Kaman İlçesi Tatık Köyü mezarlığına defnedilmiştir? dedi.

KUR´AN-I KERİM OKUNDU

Yemek Programı sonrası Şehit Erdal Karagöz´ün Hacılar Kasabası mezarlığındaki kabri, Şehit Uğur Şahin´in Tatık Köyü Mezarlığındaki kabri ve Kırıkkale Şehitliği ziyaret edildi. Şehitlerin kabirlerin başında Nur Cami din görevlisi Erdi Pekacar tarafından Kur´an-ı Kerim okunarak dualarla anıldı.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü