Şehitleri unutmadılar

Şehitleri unutmadılar

Gürler İlköğretim Okulu Gezi Tanıtma ve Turizm Kulübü Çanakkale zaferinin 97.yılı münasebetiyle Kırıkkale şehitliğine vefa ziyaretinde bulundu.

UNUTTURMAYACAĞIZ
Okul müdürü Necati Baştuğ, ziyaretin bir vefa ziyaretinin olduğunu belirterek ? Vatana canlarıyla hizmet etmiş şehitlerimizi unutmadığımızı ve unutturmayacağız dedi. Aziz şehitlerimiz gözlerini kırpmadan bu vatana canlarını vermiştir. Vatana toprağına kanlarıyla sulamıştır. Onların arkalarından bıraktıkları çocuklarına, eşlerine, annelerini de unutmadıklarını ve onların her yerde ayrıcalıklı olmasını istedi. Öğrencilerimize, şehitlik ziyareti yaparak onların bu ülke topraklarının ne zorluklarla kazanıldığını göstermek amacımızdı. Burada vatan şehitlerimizin bize verdiği tek bir ders var: fedakârlık? dedi.
           
PROGRAMLAR DEVAM EDECEK
Program Okul Müdür Yardımcısı Abdulbaki Akgün, Türkçe öğretmeni Hasan Sakar ve Din Kültürü Ahlak Bilgisi öğretmeni Süleyman Duruyürek katıldı. 7/A sınıfından Zeynep Karaçam ?şehitliğin önemi? konulu bir yazı okudu. Ardından 7/A sınıfından Emel Altan ?Bayrak? şiirini okudu ve dinleyicileri duygulandırdı.?Bayrağa yazılı mektup? öğrencileri duygulandırdı. Bir şehit çocuğunun babasının mezarının başındaki bayrağa ?babacığım seni çok özledim? yazılı mektubu öğrencileri ve öğretmenleri hüzünlendirdi. Programın sonunda şehitlerimize ve Çanakkale şehitlerine dualar edildi. Kuran-ı Kerim okundu. Ardından öğrencilerimize gül suyu ve lokum ikram edildi. Öğrencilerin ellerindeki bayrakları mezarlara bırakmaları dikkat çekti. Gezi Tanıtma ve Turizm Kulübü danışman öğretmeni Hasan Sakar ise böyle programların artarak devam edeceğini söyledi.


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ