Şehitleri cezaevinde anıldı

Şehitleri cezaevinde anıldı

Çanakkale Zaferi`nin 97. yıl dönümü Delice Cezaevi`nde de kutlandı. Cezaevi spor salonunda düzenlenen kutlamaya, ilçe Kaymakamı Mehmet İcik, Belediye Başkanı İhsan Bilici, Garnizon Komutanı jandarma üst teğmen Ferdi Kılıç, cumhuriyet savcıları Ziya Öztürk

HER ŞEYİN EN İYİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞMAKTAYIZ
Cezaevi Müdürü Başekin, yaptığı konuşmada, anlam ve değeri çok büyük olan bugünü hatırlamanın, hatırlatmanın ve anmanın kutsal vazifelerden biri olduğunu söyledi. Başekin, "Son günlerde bazı ceza infaz kurumlarındaki bir takım yanlış uygulamaların, sanki bütün kurumlarda oluyormuşcasına üstüne basa basa haber yapılması bizleri düşündürmekte ve üzmektedir. İnanıyorum ki birçok kurum amirlerimiz her şeyin en iyisini yapmaya çalışmaktadır. Bu gibi uygulamaların münferit olduğunu ve çarpıtılarak verildiğini hepimiz biliyoruz" dedi.
 
ÇALIŞACAĞIZ VE ÇALIŞIYORUZ
Son yıllarda eğitim ve sosyal faaliyetlerle insan hakları gibi birçok konuda ceza infaz kurumlarında çok büyük mesafeler kat edildiği belirten Başekin,"Bunun en bariz örneğini burada bu küçük ceza infaz kurumumuzda bile görmekteyiz. Biz yılmadan insan onuruna yaraşır bir şekilde kanunların ön gördüğü kural çerçevesinde her şeyin en iyisini yapmaya çalışacağız ve çalışıyoruz" diye konuştu. Konuşmanın ardından Kırıkkale Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü öğretim üyelerinden Doç. DR. Hamit Önal ile Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Gençer ve öğrencilerinin hazırladıkları Oyuna, Ahmet Coşkun da şiir ve hikâyeleriyle eşlik etti.


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ