Şehitler ölmez, vatan bölünmez

Şehitler ölmez, vatan bölünmez

Kırıkkale`de 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü dolayısıyla fener alayı düzenlendi. Yürüyüş boyunca öğrenciler Şehitler ölmez vatan bölünmez” diye slogan attılar.

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ

Yüzlerce öğrenci Cumhuriyet Meydanından ellerinde fenerlerle yürüyüşe geçti. Güzergâh boyunca öğrenciler “Şehitler ölmez, vatan bölünmez” diye slogan atarak yürüyüşü tamamladı. Kırıkkale Valiliği ve Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinlik için lise öğrencileri ve vatandaşlar yaklaşık bin kişi Cumhuriyet Meydanı`nda bir araya geldi.

MİNNET VE ŞÜKRANLA ANIYORUZ

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, yürüyüş öncesinde yaptığı açıklamada, bugün yaptıkları etkinliklerle bütün şehitleri ve kahraman gazileri şükran ve minnetle andıklarını söyledi. Onlara minnettarlığın göstergesi olan duaları gönderdiklerini dile getiren Saygılı, "Aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizle ne kadar övünsek azdır. Onlar sayesinde bugünlerdeyiz" dedi.

VATANDAŞLAR ALKIŞLARIYLA DESTEK OLDU

Grup, Vali Ali Kolat ve Belediye Başkanı Saygılı öncülüğünde ellerindeki meşaleler ve Türk Bayrakları ile Atatürk Bulvarı, Ankara Caddesi ve Zafer Caddesi`nden geçerek tekrar Cumhuriyet Meydanı`nda geldi. Yürüyüş boyunca çevredeki vatandaşlarda alkışlarıyla yürüyüşe katılanlara alkışlarıyla, araçlar ise korna çalarak yürüyüşçülere destek verdi Program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı`nın okunmasıyla dağıldı.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ