?Şehitler Ölmez? tiyatrosu sahnelendi

?Şehitler Ölmez? tiyatrosu sahnelendi

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği tarafından ?Şehitler Ölmez? adlı tiyatro gösterimi düzenlendi.

KAN DAVASI GÜTMEKTEYİZ

Kırıkkaleli şehitlerimizin ve gazilerimizin resimlerinin slayt gösterimi ile başlayan program, Büyük Doğu tiyatro grubunun sunduğu ?Şehitler Ölmez? isimli tiyatro gösterimi ile devam etti. Programda bir konuşma yapan Dernek Başkanı Rıfat Öcal, ?Şehit Aileleri ve Gaziler olarak artık terör belasının bitmesini talep etmekte bu konuda kan davası gütmekteyiz. Tek istediğimiz adaletin yerini bulmasıdır. Terörle mücadele Kanuna İdam cezasının tekrar getirilmelidir. İnfazlar başta elebaşı olmaz üzere derhal yerine getirilmelidir. Siyasallaşan terörün uzantılarının elleri eli kanlı terör örgütünden hiçbir farkı yoktur. Bunlara karşı etkin bir şekilde cezaların uygulanması etkin bir şekilde uygulanmalıdır. Zaman ve mekan tanımadan teröristlerin de imha edilmelidir. Terörün baskısı altında olan vatandaşlarımıza karşı Devlet şefkat ve gücünü göstererek masum vatandaşlarımız terör örgütünün boyunduruğundan kurtarılmalıdır. Devletin bütün organları teröre karşı etkin mücadele metotları uygulamalıdır? dedi.

 

ŞİDDET VE NEFRETLE KINIYORUM

?Bu duygu ve düşüncelerimizle aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor, acılı ailelerimize başsağlığı ve sabır diliyorum. Kahraman Gazi arkadaşlarıma da hayat boyu sağlıklı bir yaşam diliyorum. Bu vesile ile eli kanlı terör örgütünü, açıktan ya da dolaylı destek verenleri bir kez daha şiddet ve nefretle kınıyorum. Üzerinde yaşadığımız toprakları Vatan ve bizleri de bir Ulus yapma pahasına toprağa verdiğimiz aziz Şehitlerimizin geride bıraktıkları ve bizlere emaneti olan başlarımızın tacı Şehit ailelerimizi ve her biri ayrı birer kahraman olan Gazilerimizi düzenlediğimiz programa katılarak yalnız bırakmadığınız için ayrı ayrı herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz? diye konuştu.

 

GÖZ YAŞLARINA HAKİM OLAMADILAR

Tiyatro gösterimi ise izleyenleri büyüledi. Tiyatroyu izleyen katılımcılar gözyaşlarına hâkim olamadı. Kimi şehit babası ise ağlayarak salonu terk etti. Vatanın bölünmez bütünlüğü için gözlerini kırpmadan teröristlerin kurşunlarına göğüs geren vatan toprağı uğruna kendilerini siper eden ve bu yolda can veren aziz şehitlerimiz, Türkiye Harp Malulü ve Gaziler Şehit Dul Yetimler Derneği tarafından tiyatro gösteri ile anıldı. Tiyatro gösteriminde Mehmet Akif Ersoy?un İstiklal marşını yazdığı an da sahnelendi.

 

BEĞENİ TOPLADI

Yaklaşık 2 saat süren ve büyük beğeni toplayan Şehitler Ölmez tiyatro gösterisine Kırıkkale Vali Yardımcısı ve Bahşılı Kaymakamı Elif Nur Bozkurt Tandoğan, Türk Eğitim Sen Şube Başkanı A. Yücel Karabacak, Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Şuayip Keskin, İşçi Emeklileri Derneği Başkanı Basri Keskin, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Av. Yavuz Kuzucu, Polis Meslek Yüksek Okulu öğrencileri, aileler ve davetliler katıldı.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ